Videod

TV3 VIDEO | Hirm teadmatuse ees on rändekriisi eestlastele valusaks teemaks muutnud (10)

LISA KOMMENTAAR

Oskame lugeda ja reisida- üllaülla!12. mai 2016, 16:10
Jajahh, teadmatus, hirm, matslus, kitsarinnalisus, rassism, ja need teised tühjad sõnad ja solvangud :)
EI MÜÜ, no EI MÜÜ!
pole teadmatust12. mai 2016, 13:27
netis näha kõik mis toimub maailmas
:(12. mai 2016, 13:14
Ma ütleks, pigem hirm teadmise ees mis juhtuma hakkab. Näiteid Euroopast tuua on juba hirmutavalt palju. Eestlased ei ole rumalad. Oleme neid erinevaid okupatsioone (saksa, rootsi, taani, vene jne) juba piisavalt talunud, aitab küll!!
hästi12. mai 2016, 13:28
Teadmatusest12. mai 2016, 12:33
on asi kaugel. Tegu on ühe ajastu hävinguga.
Näiteid on ajaloos piisavalt.
Kahjuks kõik kordub ja üha grotesksemas vormis.
!!!12. mai 2016, 11:22
Ebakindlus on arusaadav, sest me ei tea kunagi ette, mida Brüssel meilt järjekordselt nõuda suvatseb Meie vaitsus ei pea vajalikuks rahvast oma tegemistest ning plaanidest informeerida. Riigikogu vilistab eriarvamustele ning töötab tubli teerulli meetodil, referendume kui sellist kardetakse nagu tuld! Välisuudised pagulaste ülalpidamistest ning vägitegudest on küll kõike muud kui julgustavad ja maalivadseetõttu silme ette üsna süngeid perspektiive. Ja see vihakõnede-jututeema tundub väga sarnane suukorvistamisega..
Saare taat12. mai 2016, 09:13
"Teadmatus"(õigemini selle teesklemine) valitseb vaid libetolerastide hulgas. Igasugused "sallivad" mtü-d ja muud illegaalsetest immigrantidest kurjtegijate mahitajad ruigavad selle nimel, et lõpuks on hakanud ka nende toidulauale palukesi(loe: juudaseekleid) pudenema - mida rohkem seekleid, seda valjemaks läheb ruigamine. Ja kuigi eelmainit tegelased üritavad igal, ka rahvusvahelisel tasandil nö. esindada "rahva arvamust", ei ole nad seda mitte. Või on max. 20% eestimaalastest taaskord "enamus", nagu see "kooseluseaduse" vastuvõtmisel välja mängiti?
Pole endas kunagi halba soovivaks tegelaseks pidanud, kuid tundub, et AINUS, mis sellise kontingendi mõistusele võiks tuua, on sissesmuugeldatavate kurjategijate esmane "tänu" sallijaile. Ilmselt saavad nende mõtlematuse tõttu kannatada paljud süütud, kuid .... iga "sallija" viimane hala on muusikaks, mida kuulda tahan. Ise tehtud - hästi tehtud ... :-))))
ää12. mai 2016, 09:08
Hirm teadmatuse ees? Pigem ikka hirm selle põhjal mida juba tead. Ega me teadmatuses ei ela, pigem ikka info ülekülluses.
vana Setu12. mai 2016, 05:07
Vaidlesime töökaaslasega sel teemal. Mõlemal oma kogemus. Temal kahe moslemiga, minul sama rahvuse esindajatega aga neid oli paar tuhat. Kogemused totaalselt vastakad. Aga nii meil oligi, kuniks neid muu rahva seas oli mõni üksik, olid nad madalam kui muru, kõigiga sõbrad, kui tekkis juba kümmekond, siis käis nende kisa üle kõigi ja kui neid veel rohkem sigines, siis hakkasid omi seadusi kehtestama ning siis mõistsid nad vaid füüsilise üleolekuga selgeks tehtud käitumisnorme. Kui mingi 1% haritumaid välja arvata, siis toimib nende ühiskond siiani feodaalse ühiskonna käitumiskorra järgi. Mul läks mitu kuud sellest aru saamiseks. Neil endil läheb ilmselt 3 või 4 põlvkonda kui nad hästi üritavad, enne kui tänapäevased nn. Lääne ühiselu reeglid omaks võtavad. Venelased saavad ehk ühe põlvkonna jooksul hakkama, kui neil miski stiimul on.
Indrek211. mai 2016, 22:05
Pole siin mingit teadmatust, iga loll kes on vähegi Euroopas ringi liikunud teab kuidas must rämps saastab ühiskondi üha enam ja enam. Küll peagi tõmmatakse bensupaagis tikku ja siis hävitatakse neegrid, kaltsupead, pederastid ja muud väärnähtused ära. Inimeste kannatusel on piir ka.