Oklahoma City Thunderi vahetusmeestepink. Foto: Mark D. Smith
Korvpall
13. mai 2016, 09:36

VIDEO | Thunder alistas võimsa mänguga Spursi ja liikus edasi nelja parima sekka

Möödunud öösel kohtusid korvpalliliiga NBA läänekonverentsi poolfinaalis kuuendat korda Oklahoma City Thunder ja San Antonio Spurs. Kindla 113:99 võidu sai Oklahoma, kes võitis ka kogu seeria 4:2 ning liikus edasi konverentsifinaali, kus tuleb neile vastu Golden State Warriors. 

Esimese mängu väga suurelt kaotanud Oklahoma ei jätnud kuuendas mängus Spursile väga suurt sõnaõigust. Avaveerandi lõpus end käima saanud Thunder otsustas mängu ära teise veerandiga, mis võideti lausa 30:12 ning poolajaks juhiti juba 55:31. 

Teisel poolajal ei osutunud Spurs Oklahomale väga ohtlikuks ning kodumeeskond kindlustas 113:99 võiduga edasipääsu konverentsifinaali. Võitjatele viskas Kevin Durant 37 punkti ja võttis maha üheksa lauapalli, Russell Westbrook toetas teda 28 punkti ja 12 resultatiivse sööduga. Spursi poolelt tegi soliidse esituse Kawhi Leonard, kes kogus 22 punkti, 9 lauapalli ja 5 korvisöötu. 

Nelja parema hulgas tuleb Thunderile vastu sellel põhihooajal uue võitude rekordi püstitanud Golden State Warriors, kes alistas konverentsi poolfinaalis visalt võidelnud Portland Trail Blazersi mängudega 4:1. 

Oklahoma ja Warriorsi seeria algab ööl vastu teisipäeva.