Uudis TV

TÄNA "RADARIS" | Lapsevanemad ja õpetajad marus: rahvusvahelise olümpiaadi korraldajad petavad lapsi (4)

LISA KOMMENTAAR

lapsevanem19. mai 2016, 10:42
See on lihtsalt eraettevõte, mis pakub akadeemilist meelelahutust. Kui ma sellest ettevõtmisest esimest korda kuulsin, meenus mulle saade Ameerika minimissivõistlustest. Kes tahavad - osalevad, on võimalus end proovile panna. 10 € tundub normaalne summa, mis välja käia. Keegi peab ju testid ette valmistama, üle kontrollima, ilusaid materjale printima. Nii võikski suhtuda, et see on vabatahtlik VÕIMALUS. Ehk koguni suhtuda sellesse kui üliõpilasfirmasse. Ainult paarile asjale võiks ettevõte pöörata tähelepanu - 1) testimine olgu kvaliteetne, s.t. ülesanded korrektsed ja kontrollijad peaks teemat väga hästi valdama; 2) auhindade rõhutamisega pole vaja üle pingutada, pettumus toob tagasilöögi (kui keegi läks kindla peale võitma konkreetset eset). Piisaks ka mõistlikust (nt 50 €) kinkekaardist või võimalusest valida ka nt mingi summa väärtuses kinopileteid jne.
Mis mulle Kingsi juures meeldib, on see, et paberit kokku ei hoita, lapsele jääb vähemalt midagi mälestuseks. Võrdluseks - laps osales kunagi rühmvõimlemisvõistlustel, kus 1 diplom anti kogu võistkonna peale! See jättis küll veidra mulje - kellelgi oli paberist kahju, lapsele ei jäänud mälestuseks midagi.
Publik lausa irvitab18. mai 2016, 11:57
Kommentaari TEGELIKU olukorra kohta ei avaldata.
Kas "radaril" püksid püülis, et lasid sellise valede ja laimulaviini eetrisse?
Aga pole hullu, küll telekanali asjale veel Riigikogu ametliku seisukoha ütleb.
jaak18. mai 2016, 10:06
see on ammugi teada, et haridusministeerium ei tea mida koolides lastega tehakse
Lai naer publikus18. mai 2016, 10:49
Mis koolidel sellega pistmist? Iga lapsevanem teab ise, kuhu oma lapse saadab...ja kui ei sobi, siis pole vaja saata, et hiljem ennast vihast roheliseks vihastada