Brian Harper on tervenenud ja see annab Rocki fännidele lootust näha finaalseerias veel rohkelt pealtpanekuid.Foto: Laura Oks
Korvpall
17. mai 2016, 17:02

Brian Harper on terve, Janar Talts trotsib vigastust

Kui BC Kalev/Cramo meeskond oli korvpallifinaali alguseks saanud kõik mehed täisjõuga mängima, siis Tartu Ülikool/Rockil on eesliinis jätkuvalt probleeme.

Brian Harper polnud mänginud Balti liiga poolfinaali lõpust saati. Tema on paranenud, kuid nüüd on suurim murelaps tiimi üks liidreid Janar Talts. Peatreener Gert Kullamäe saatis Harperi eile esimest korda väljakule alles 19. minutil, millest näis, et ameeriklane pole veel täiesti terve. Rocki füsioterapeut Martin Vahimets aga kinnitas Õhtulehele, et jalg enam ei tee Harperile valu.

"Nagu nägime, tõuseb Harper tuhast. Võib-olla tema lihased tõmbavad mängupausist tingituna rohkem pingesse, aga see läheb üle. Et ta alles poolaja lõpus väljakule saadeti, oli treenerite taktika - mees oli mänguvalmis," rääkis Vahimets leegionärist.

"Janariga on teistmoodi lood. Pigem käib tulekustutamine, tal on pikaajaline põlveprobleem. Eile astus ta esimesel poolajal ka kellegi jalale ja tegi hüppeliigesele veidi viga. Loodetavasti ei sega see teda teises mängus osalemast." Vahimets lisas, et teise ja kolmanda mängu vahel, kuhu jääb neli vaba päeva, harjutab Talts ülejäänud meeskonnaga võrreldes teistmoodi - mees vajab pigem puhkust ja taastusravi.

Kalevi ja Rocki finaali teine mäng algab homme kell 19.10 Tallinnas.