Korvpall

Riho Soonik korvpalli finaalseeriast: mida rohkem verd valatakse, seda lõbusam rahvale (1)

LISA KOMMENTAAR

Riho Trussik19. mai 2016, 16:06
on üks äraütlemata mölakas,kes parseldas KK "Kalevi" ja võttis võimaluse noorel alles tärkaval eestil valida Leeduga sama ,õige,tee !
Trussiku Riho Ja Priit Wiklar on läbi ajaloo ühed kõige "imelikumad ja spordisse üldse mitte sobivamad subjektid" ,vist kolmas selline oli "kiirelt lenduv poliitiline täht noor .edo " Voog ?!
Kust tulevad sellised viirused,kes pealegi mõtlevad ,et neil on mingi missioon siin ilmas määratud , maha müüdud eesti spordiau "musta rahadega" toideti hariti omi lapsi ,kes nüüd " meilt kõikidelt riisutud rahadega" tegelevad meelishobidega ja lasevad odavtööjõudu kasutades õmmelda trussikuid .Huvitav ,millal hakkavad nende pereäride tulud ja dividendid sponsoreerima eesti sporti või kasvõ Kalevi SK-sse? Arvan ,mitte iialgi ,kuid pange tähele ,kui need"suslikud" saavad 75 ,siis üllitatakse mingi poolnurgataguse haltuurakirjaniku poolt kokku pandud elulooraamat,milles tuuakse ära rasvaselt (muideks) kui palju need tondid eesti ja eesti spordi jaoks "head kasuliku on teinud"!
Show must go on seltsimehed, igastahes!