Erika Kirpu MK-etapilFoto: ANDREA TRIFILETTI
Vehklemine
21. mai 2016, 19:19

FOTOD | SUPER! Erika Kirpu võitis viimase MK-etapi enne tiitlivõistlusi (3)

Legnanos peetaval epeevehklemise MK-etapil võidutses Erika Kirpu, kes alistas finaalis kodupubliku ees võistelnud itaallanna Giulia Rizzi 15:11. 

Poolfinaalis alistas veel paar nädalat tagasi külmetushaigusega võidelnud eestlanna Hong Kongi vehkleja Man Wai Vivian Kongi 11:10, veerandfinaalis aga 15:13 koduse konkurendi Katrina Lehise.

Erika Kirpu oli veel poolfinaalis kaotusseisus Foto: ANDREA TRIFILETTI

Kirpu alistas päeva alguses ameeriklanna Kelley Hurley 15:12, siis langes maailma esinumber hiinlanna Anqi Xu 15:9 ja ukrainlanna Jana Šemjakina 9:7. Lehis alistas rumeenlanna Loredana Dinu 15:6, prantslanna Lauren Rembi 7:6 ning samuti Ukraina vehkleja Dzohan Feybi Bezhura 15:13. Kokkuvõttes sai Lehis viienda koha.

Irina Embrich pidi põhiturniiri esimeses ringis vastu võtma kaotuse Ukraina vehklejalt Dzohan Feybi Bezhuralt 11:15.

Nelli Paju sai alagrupis neli võitu ja kaks kaotust, kuid kaotas siis pääsul 64 parema hulka rumeenlannale Simona Popile 11:15. Kristina Kuusk ja Julia Beljajeva said alagrupis mõlemad ühe võidu ja viis kaotust ning edasi ei pääsenud.

 Meeste MK-etapil Pariisis nii hästi epeevehklejatel ei läinud. Marno Allika kaotas avaringis itaallasele Enrico Garozzole 9:15. Nikolai Novosjolov jäi teises ringis alla šveitslasele Max Heinzerile 10:11.

Homme peetakse MK-etappidel võistkonnavõistlused.