Blogid

Kas karma on kättemaksuhimuliste salasoov? (101)

LISA KOMMENTAAR

kuhu kadus kommentaar?1. juuni 2016, 17:47
mis sisaldas ainult fakte, mida on lihtne kontrollida
lustiuurija24. mai 2016, 23:50
kats, kui järgmine kord selgeltnägijat vajad, siis pöördu minu poole.
mis nime su 2. saate tiitrites vahetekstide lugeja kandis?
Huvitav25. mai 2016, 18:43
mis nime? Palun selgita!
to huvitav2. juuni 2016, 13:00
Teadja24. mai 2016, 23:14
Lustil pole lihtne, siin aetakse segamini müstik OSHO ja praeguse aja OSHO International Foundation, mille kaubamärk OSHO on, see on kehtiv ka Euroopas ja seda kaubamärki on Lust kõvasti halvustanud, seostades teda ühe ja teise isiku minevikuga. Sama moodi võib Eesti riigi kohta öelda, et see on viimne kui sitt, sest siin elab selle miljoni sees 20000 kriminaali, kes on tapnud inimesi ja mürtiganud. Pealegi on OSHO tõekspidamised traditsionaalse religiooni vastased ja usk on tema jaoks sellisel kujul lihtsalt lauslollus.
25. mai 2016, 12:31
ning samas on Osho jaoks seks ning vabameelsus igati teretulnud. Uus religioon - Osho-usk.
/25. mai 2016, 16:35
Nii ma saan aru jah, mis seksis siis halba on, see on olnud aastatuhandeid allasurutud ja viimased aastasajad lausa tabu. Vabameelsus on küll defineeritud vabadusena mõelda ja tajuda maailma, mida praegused kasvatused ja religioonid ei luba, sest kogu süsteem on kasvatatud juba emotsionaalselt inimesse. Inimesed küll arvavad vabad olevat aga kardavad ikka, peavad ikka ostma igasugu nänni, sest nad ei saa ise otsustada et on õnnelikud, midagi on kogu aeg väljast vaja, see ongi sisemise vabaduse puudumine. Seksist aga pole OSHO tänapäevases organisatsioonis jälgegi, keskused ei korralda midagi selletaolist ega harrasta tantraharjutusi jne.
26. mai 2016, 10:13
Kui läänelik ühiskond on oma arengus olnud liiga mugav, siis tekib "hipide ajastu" - vabameelsus, kõikelubavus ja kõikesallivus. Peale selle tuleb jälle uus korrastatus. Loodetavasti seda korrastatust ei too meile Euroopasse imbunud moslemid, sest viimastel ajajärkudel on üleminekud eriti järsud.
tohoh23. mai 2016, 20:47
terve päeva kommid kustutatud. lustil hirm nahas?
28. mai 2016, 17:49
Õhtulehel oma tsensor. Vahest kustutatakse ka neid kommentaare, mis üldse ei käi Lusti kohta.
Kui jätta Osho filosoofia kõrvale. siis praegu käib jutt siiski Veet Manost ja tema hüper-super hinnaga seljamassaazhidest, mille kohta pole kuskilgi mingitki märget kas see sobib kõigile või on teatud haiguste puhul hoopis vastunäidustused. Praegu on mingi nende kodulehekülg kähku uuendamisel.:)
Meile on üldse hoogu läinud igasuguste kummaliste massaažiliikide turustamine. Youtubest on näha nii mõnegi oma töö reklaamiks tehtud massaaže, kuid neid vaadates tekib vahest lausa õudne tunne. Kliendi paljal seljal on suur mügarik sünnimärk, kuid masseerija laseb sünnimärgist jõuliste liigutustega pidevalt üle ja üle. Ometi peaks masseerija teadma, et selliseid sünnimärke ei tohi puudutada, sest tagajärjed võiva olla päris hullud. Ühes teises videos aga oli noor hiina meditsiini meesmasserija oma sõrme jätnud suure ja vinge kuldklotseriga sõrmuse ja muudkui kühveldas kliendi jalale õli aga juurde, mis juba ammu läikis nagu peegel. Kolmandal videol oli nasimassööril mugava tööriietuse asemel seljas hoopis lai ja lotendav tööd segav hõlst, mille kõhuosa hõõrus vastu kliendi selga.
kurr23. mai 2016, 18:00
ilmumata kommi teine väide õigel ajal ei ilmunud.
3. väide - vean kihla, et varsti hakkavad lusti nime all ilmuma allar jõksi vastased artiklid. neinar seli tellimusel.
teine väide ilmumata kommis23. mai 2016, 17:57
lust kirjutas siis blogis ka sellest, et käis sensitiivi juures. kriitiline ta siis nende suhtes polnud. minu arust jäi rohkem rahule kui arstidega.
kurr23. mai 2016, 17:54
ilmumata kommi 1. väide -tegelikult lust 2012.a. argentiinasse ei jõudnudki. samal ajal kui ta blogis tegi reportaaze argentiina elust märkas üks londoni eestlane teda londonis. järjekordne blufiga vahelejäämine tuntud bluffijal.
kurr23. mai 2016, 17:41
k
ontrollin üle, mis tsensoril hirmu nahka ajas.
msi23. mai 2016, 17:38
mõtlesin, et pärast detroidi lahkumist ükski hea kommentaator lusti blogisse enam ei sekku. eksisin.
üleeile ilmus komm "võtab ikka aega".
näib, et õhtulehe tsensorid ei julge enam ühtki piuksu läbi lasta kui pole neid enne läbi lugenud. aga igasugused muud toimetused ei lase pidevalt lugeda.
no nii jääte te täielikult delfi varju. lusti teema ongi juba rohkem sinna üle kolinud.
mis kommentaaril viga oli23. mai 2016, 17:20
Kes veel kahtleb, et Lust on kuku (ehk hull) ?23. mai 2016, 14:25
Selles artiklis Lust suurest edevusest ise kiitleb, et arst on pannud talle vaimuhaiguse diagnoosi. :)
http://publik.delfi.ee/news/inimesed/katrin-lust-buchanan-pogeneb-depressiooni-eest-argentiinasse-ho...
nukk23. mai 2016, 09:59
Ja neid usuvad ainult lollid
23. mai 2016, 11:26
Ning usuvad isegi seda, et "maailmakuulsast selgeltnägijast" sai ühtäkki "maailmakuulus tervendaja", kes vabastab seljavaludest oma omapärase "massaazhiga". Kuid "tervendaja" ei tea isegi seda, et massaazhil ei tohi kehale jääda selliseid verevalumeid.
http://www.ohtuleht.ee/679045/galerii-veet-mano-energeetiline-seminar-selja-ja-kaelavaludest-vabaks#...
http://www.ohtuleht.ee/679045/galerii-veet-mano-energeetiline-seminar-selja-ja-kaelavaludest-vabaks#...
tohoh23. mai 2016, 11:39
Aga kust sa seda võtad, et massaažil ei tohi kehale verevalumeid tekkida? Mina olin aasta oma käega hädas, rippus küljelkui tühi varrukas ja meie arstid ei osanud lõpuks muud teha, kui valuvaigistavat süsti. Sõitsin itta ja sealne spetsialist ravis käe nädalaga terveks, oli õlast kämblani potisinine ja töötab nüüd juba 8 aastat.
23. mai 2016, 11:57
Need kes niiviisi massaazhi teevad, nimetatakse tangkätega massöörideks. Kui sa arvad, et sinakad on "hea massaazhi" tunnusmärk, siis eksid rängalt.
23. mai 2016, 13:26
Hea massööri jaoks on inimese keha tervik ja seda tervikut ei hakata juppideks jaotama. Käevalu, eriti õlavarres, on seotud ka selgrooga, õigemini kahel pool selgroogu asetsevate valulike punktidega/lihaspingetega, mis tuleb lahti masseerida (sinakaid sinna jätmata). Sealjuures saab selgroo pingete leevendamisele kaasa aidata isegi siis, kui masseerida ka jalalaba siseserva. Piltide Veet Mano masserib selgroo alumist osa, kuid jätab õlavarred ja ka turja pingesse, teadmata et need on omavahel seotud. Kuid nii mõnelgi seljavalu käes kannatajal on tegelikult ka õlavarres ja turjas lihaspinged. See ju sama kui umbes torustikus puhastab ühe koha ära, kuid teises kohas on ikka umbes ja vesi ei voola korralikult. :)
Uskuge teda aga edasi, ega keegi ei saa teie usule kätt ette panna, sest teie jaoks on ju iidoleid vaja. Kuid soovitaksin siiski ennast veidigi harida.
tohoh23. mai 2016, 14:05
Fakt on see, et käsi töötab. Siin ma ei saanud abi terve aasta jooksul. Praeguseks oleks olnud tõenäoliselt invaliid. Nii et jah, parem võtan ette pika reisi tangkäe juurde, kui et maksan tühja meie silitajatele.
23. mai 2016, 14:35
Selles osas on sul õigus, et meie massaazhisalongid on silitajaid täis ning need silitajad kasutavad oma silituseks ja oma väljaminekute kokkuhoiuks massaazhikreemi, mitte aga head ja kallimat massaazhiõli, mis on lõhnatu, allergiavastane, imbub kiiresti nahasse ning millega on hea lihaspingeid laiali mudida. Kuid see mida ma eespool massaazhist rääkisin, ongi idast pärit ning veidi naljakas on see, et suur "idamaa filosoofia asjatundja" Veet Mano seda oma massaazhiseanssidel ei tea.:)
tohoh23. mai 2016, 14:42
Lisatud galeriis on ju näha, et Mano töötab terve kehaga. Nii et millest need etteheited? Ja harida võiksid end ise, et osata patsiendile õpetada harjutusi, mida nad oma tervise heaks (ja raha kokkuhoiuks selmet maksta massöörile) teha saaks.
Lõppude lõpuks pole siin usuga midagi tegemist. Kui ihuliige paraneb, siis meetod töötab.
23. mai 2016, 18:20
Veet Mano massaazhi, mis on meie massööride hinnast lausa 2 korda kõrgem, ei läheks ma iial. Pealegi igal klienti austaval massööril on oma koduleheküljel ka nimekiri vastunäidustustest, milliste haigustega seda või teist massaazhi ei tohi võtta. Veet Mano reklaamides neid vastunäidustuste nimekirja ei leia. Miks peaksin kasutama kedagi võõrast ainult sellepärast, et ta on "kuulsaks tehtud" ja kasutab tegelikult siit-sealt kokkuklopsitud massaazhivõtteid, kui samas võib hea otsimise teel leida ka Eestist hea massööri.
lustiuurija23. mai 2016, 01:00
lust räägib sellest, kuidas nad tiimiga vaeva nägid ja saadet ette valmistasid. kõigi teiste selliste saadete puhul on saate lõpus kõigi tiimi liikmete nimed ära toodu. lust omal mitte. miks? kes tiimi liikmetest oma osalust varjab ja miks?
arvan, et see varjaja on see vahetekstide esitaja. tema on ilmselt ka selle blogipostituse autor. samuti hulga kommentaaride oma, eriti nende, kus mainitakse ka patju.
mäletan, kuidas ükskord üks lusti kaasautor vahele jäi. tookordse blogi puhul oli kohe selge, et see pole lusti kirjutatud. illustratsiooniks oli piitsaga nüpeldav mees. ja just samal päeval vahetas üks lusti südamesõber oma fb kaanepilti, juhuslikult just sama piitsutaja pildi vastu.
ja sellel südamesõbral on põhjust küll ja veel oma teenistust varjata. seetõttu on eriti naeruväärne, et lust viimasel ajal pidevalt oma nina teiste rahakotti topib ja maksuametiga hirmutab.
piitsaarmastajale meeldib ka ette kujutada, kuidas vastaspoolele kivid pähe kukuvad.
makaroni-puurija23. mai 2016, 08:53
padi, padi, padi, padi, padjad, padjad, padjad,,
kyll on tore ikka igasuguseid lustiuurijaid ninapidi vedada.
18:05-le22. mai 2016, 23:19
Kui mul oleks selline naine,kes teistest halvasti räägib.Siis ma võtaksin ta peale tööd kodus käsile
ja nõuaksin talt seletust,et miks ta nii halvasti töötajatest räägib .Ma jälgiksin tema igat sammu ja
käitumist.Saadaksin ta lähedaste ja tuttavate kaskele,siis ehk istuks või kirjutaks seletuskirja kasvõi
ilma naljata.See artikkel mis puudutab Manot,sellega on teised lood.
kuhu kadus kommentaar22. mai 2016, 22:03
ohhoo22. mai 2016, 21:55
kas tool kõigub?
õhtu jooksul on siginenud ports komme samalt autorilt. aga ta reedab ennast sellega, et iga kord kordab nagu mantrat juttu patjade loopimisest.
leidsin hea kommi1.-se selle teema artikli juurest - "see, mida Vm...", õhtuleht 17. mai. 18. mail kl.8.19 kommib arst. objektiivselt. lusti harimatusest ja kuulsuseihast, ka ravimiärist.
muuseas meenub lusti nime all ilmunud artikkel, kus ta sõimas allar jõksi. siis olid mängus apteekritehuvid.
22. mai 2016, 22:33
Iga komentaator võib ennast "arstiks" nimetada. Kui lugesid, siis sellise "arstl" kommentaarile vastas üks tõeline arst. Jõudu ohhoo patjade peksmisel. Võibolla oleks seda targem teha siiski õues, siis saate mitte ainult terveks, vaid ka kirpudest lahti ning ka raha jääb alles.
valel on lühikesed jalad22. mai 2016, 18:51
--"Oluline on veel märkida, et Osho oli mitmete haiguste küüsis vaevlev inimene. Tal oli suhkruhaigus, astma, kroonilised seljavalud jne. Oma haigustega seoses käis ta maailma parimate arstide juures abi saamas."----
Kuid selle eest ta lähim sõber Veet Mano tervendab nendest haigustest lausa padjaloopimisega ning tema jüngrid kuulutavad uhkelt internetis:
---"Olen olnud seminaril kus astmaatikud,suhkruhaiged,alkohoolikud,liig lihavad jne.on kõik paranenud!"---
.
---"Mano teadis täpselt, kes ma olen ja miks ma tulen. Mul on olemas e-kirjad, milles lepime kokku kohtumisaja ja paiga. Kohal oli meie kolmepealine võttegrupp ja meil lasti majas filmida isegi seda, mida Mano sööb."--
Kuid Veet Mano haistis ohtu ja tal oli vaja tormata Postimehesse vastupidist väitma, sest "Katrin Lust tuli teda segama."...
.
---"Seeda Randroo, Mano äripartner, pakkus ise välja, et võiksime intervjueerida Mano juures patsienti, kellel on sclerosis multiplex ja kes ütleb oma näoga, et just Mano soovitusel ei võta ta arsti poolt määratud ravimeid. See kõik on ka lindis."---
Ning siis oli vaja tormata vastupidist väitma. Tekkis hirm, et kõik tuleb avalikuks.
.
---"Ainus, mida nad meilt palusid ja mis soovi ma ei täitnud, oli see, et nad soovisid Mano kodulehte saates kindlasti kajastada. Teen seda siis nüüd. Mano koduleht on veetmano.eu."---
Reklaam, reklaam, reklaam on tähtis. See uinutab, sugereerib, hüpnotiseerib ning toob rahad liuale.
.
---"Minu küsimus on lihtne: kus on see inimene, kes oma sõnadega ütleb, et Mano on maksnud sadu tuhandeid eurosid tema ravi eest ja mis ravi see täpselt on?"---
Ju siis neid polegi. On vaid sõnakõlksud.
.
---"Üks huvitav nüanss veel. Kui soovisin Osho fondi majandustegevusest lugu teha, siis mulle oli nõus andma intervjuu üks väga lugupeetud pankur ja analüütik Eestis. Kahjuks keelasid selle intervjuu ära panga PR töötajad, kes kartsid, et see lugu heidab pangale halba varju. Analüütik oli nõus rääkima kui suur äri see Eestis ja maailma mastaabis on. Ta oli ise ka hämmingus kui intervjuu ära keelati."---
Hakkame tõele juba lähemale jõudma...Selline "vaimutööstus" ongi on suur bisnes ning rahapesu. Musta raha voolab jõgedena.
Mul tuleb vahel ka endale meelde,22. mai 2016, 18:05
kuidas kooli ajal kõiki kiusati ja halvustati.Kunagi ei lähe mul meelest ära see,kuidas mind õppimise
ajal halvustati,solvati,mõnitati ja halba saatust sooviti.Kuid see kõik juhtus 3.6. ja 9.- klassis.Nüüd kus
üle kümne aasta on sellest ilgest jamas möödas,olen hoopis läbi elanud nii palju õnnelike õnnetusi.
Ok, mul on mitu elu ja mitu haigust.Satun aega ajalt vales kohas kõigile peale ja kuulen isegi argi-
päeviti teiste kohta nii palju ebameeldivaid kõlakaid,laimujutte no mida iganes.Lausa kahju ja kurb on
mõelda,mis meie ühiskonnas toimub...Hiljuti sattusin ühele naisele peale,kes ootab juba last ja ta
rääkis kõigile,mis inimestega ta 5 päeva nädalas töötab.Ta olevat solvanud ühte naistöötajat ja see
kõlas ikka väga halvasti...Kuidas see lause kõlaski...Ta on meie hulgas nii jube,et teda on isegi vastik
vaadata.Siis seda ka,et tal võiks terve elu halvasti minna.Võiks ära kaduda ja mitte oma nägu meile
näidata.Mis ta veel ütles? No seda,et ah ongi hea kui töölt ära läheb,siis me ei peagi tema rõvedat
nägu nägema.Ja saate aru...kõik irvitasid ta üle.See naine,kes last ootab,teda pidi ees ootama väga
rasked ajad ja täis kahetsust.Öeldakseki nii,et kes teisele liiga palju halba soovib,saab selle kõik
tagasi...Igaüks jääb iseendaks ja sinna ei saa keegi midagi parata!
lust ja surma teema22. mai 2016, 17:49
ei sobi kokku. iga kord, kui ta seda käsitlema hakkab, tuleb sellest suur jama. see pole teema, millega endale sulli ja feimi koguda.
3 aastat tagasi suri ära lusti poolõe poeg. ka sellest tegi lust blogi. väga kummalise. ei olnud see mingi järelehüüe ega õepoja portree. õde hakkas siis blogis fb kombel vastu võtma kaastunde avaldusi. kuni 1 kommenteerija irooniliselt vihjas, et londonis pole ühtegi eestlast, kellel poleks selle noormehe autogrammi. siis õde vihastas ja hakkas needusi jagama.
mõne püsikommentaatori vahel tekkis vaidlus selle üle, kuidas hiina filosoofid surma suhtuvad.
niiet idamaine filosoofia käsikäes surma teemaga on siin blogi kommentaariumis juba varem olnud.
p.s. see lusti poolõde sai hiljuti ka kuulsaks, sest olevat kihlunud endast tunduvalt noorema kuulsa tõmmu muusikust narkoärikaga. pulmad pidid tulema sel suvel.
Realist22. mai 2016, 11:41
Millal enne on sellist uurivat ajakirjanikku tervitatud kommidega, ikka pommidega. Ükski noor ajakirjanik ei ole kohe lambist kõikides asjades ülisoositud. Ta on tubli ja küllap ta areneb pidevalt.Hea ajakirjanik peabki olema parajalt provokatiivne, muidu jääksid mõned teemad tähelepanuta. Katrini kirjutusteta jääksid ju paljud õelutsejad ja põhulõuad ilma meelelahutusest kommentaare kirjutades. Luterlus ei seisne ainult kümne käsu tsiteerimises.
ei ta arene22. mai 2016, 13:05
lust ei ole noor ajakirjanik. 34-aastane. oli õhtulehes ajakirjanik juba 2000-date aastate alguses.
lust pole piiblist midagi tsiteerinud, sest tõenäoliselt pole ta seda isegi mitte lugenud. tema kirjutistes on palju pahatahtlikkust. näide - omal ajal sõimas ta siin peaaegu ropult läbi proa kallasti. mille eest? selle eest, et kallast oli avaldanud arvamust, et üle 30-aastastel naistel ei sobi tema arust kanda minit ja pikki juukseid. lust oli juba üle 30. kallasti intervjuus puudus igasugune vihje lustile, võimalik, et ta isegi ei teadnud mitte midagi lustist.
muuseas oli kallast sel ajal viimase staadiumi vähihaige ja suri varsti pärast lusti vihapurset. lust kasutas näiteks väljendit, et ta oksendab selle kallasti peale. võimalik, et ta oli kirjutamise ajal purjus. aga see ei vabanda.
lustil on nüüd hea vastu vaielda, sest õhtuleht on blogi arhiivi ära peitnud. delfi arhiiv on alles ja sealt võib leida lustilt samasuguseid pärle.
vanemate patud nuheldakse laste kaela22. mai 2016, 11:06
Just see mõte tuli pähe artiklit lugedes. Kui Mano mustamine ei toonud soovitud tulemust, siis võtame aga appi tema lähedalseisjad. Vaat see on kättemaks.
Karmast aga niipalju, et karma halveneb nii sellel, kes teistele hinge s_.tub, kui ka neil, kes sellest ärrituvad ja halva karmaga s_.ttujat ähvardavad. Aga esimesel halveneb karma kordi rohkem, kui ta hea asja täis s_.tub. On Mano hea või halb karma seadustjärgides, vaat selle otsuse tegemiseks peab olema selgeltnägija. Ühesõnaga, kallid inimesed, kui te pole tasemel, kus te NÄETE teise inimese tegude universumi seadustele vastavust, siis tegelege iseendaga või kirjutage objektiivseid artikleid ja saateid, kus esile on toodud nii hea kui vead.
22. mai 2016, 18:53
Ära tee musta valgeks. See, et Veet Mano silmad reetsid tema kahte nägu, oli selge juba siis, kui ta hakkas Eestis käima. Veelgi rohkem reetsid ta silmad ta raevu ning viha siis, kui ta andis viimase intervjuu. Teiste kannatuste pealt raha teenija.
silmaspetsialistile22. mai 2016, 20:27
Taevas hoia. Nii infantiilset juttu ei oska kohe kommenteeridagi kuidagi.
pimedale22. mai 2016, 21:05
Vaata neid 2 videot uuesti üle, siis saad ka aru. Muidugi kui sul seda arusaamist üldse ongi ja padjapeksimisega pole ka mõtlemist segamini pekstud. Tema silmades olid vahelejäänud umbluutaja raev, kes kardab et Eestis libiseb tema kopsakas sissetulek käest. Mujal riikide pole ta ju teretulnud ja Eesti ullikesed on ainukesed, kes ujutavad internetti üle Veet Mano kui "maailmakuulus selgeltnägija ja tervendaja".
Ainult juhmid jooksevadki selliste uhhuutajate järgi, teadmata isegi seda et Osho ise ei ole kirjutanud ühtegi raamatut. Need raamatud on tema ärikeskuse poolt kokku klopsitud, et vallutada oma hipiliku vabameelsusega maailma ning mujal riikide pole sellised raamatud ammu enam poid. Eestis aga leidis kirjastus omale sissetulekuallika ja paiskab neid järjest müüki.
silmaspetsialistile23. mai 2016, 11:32
"Tema silmades olid vahelejäänud umbluutaja raev, kes kardab et Eestis libiseb tema kopsakas sissetulek käest. "
Mis ajast eelarvamusi on nägemiseks pidama hakatud! Sa proovi neid videoid näidata inimesele, kes Manod ei tea ja vaata kas siis ka tema ütleb , et silmades on raev.
IRV
23. mai 2016, 11:48
Kas sa veidigi teiste kehakeelt oskad lugeda? Kui ei oska, siis oled ju tõeline maiuspala veet manodele. IRW.
Huvitav kui palju ullikesi läks Soomes tema "tervendamise" õnge. Või on seal siiski targem rahvas koos kui meil?
kehakeel????23. mai 2016, 14:12
Vaatasin seda saadet. Mano silmi näidati lähikaadris.Mida sealt välja lugeda oli? Põhiline oli aga tekst, mida peale loeti. Sellist vihkamist täis teksti pole autorisaadetes kunagi kuulnud.
lollike oled24. mai 2016, 11:55
Tänu sinusuguste i.iootide rohkusele sellised veetmanod siin õitsevadki. Teistest riikidest aetakse taolised šarlatanid häbiga minema, siin aga haibitakse neid massimeedias ja ülistatakse juhmide jüngrite poolt.
jepp22. mai 2016, 09:13
Raivo22. mai 2016, 08:35
See esoteeriline möla hakkab ära tūūtama.
22. mai 2016, 10:18
ära loe selliseid artikleid, kui katuse lõhki lööb, pole ju keeruline neid mitte avada. Mulle oli küll huvitav info, kuigi VM kummardaja ei ole, inimestel on kasulikum teada, kui mitte teada. Loomulikult on see äri, aga inimesed ise toidavad sellist äri ja parem tehku seda siis teadlikult.
jälle ei sobi faktid22. mai 2016, 00:15
kustutati kommentaar, kus oli väljavõte tv3 esmaspäevasest telekavast. 2 sensitiivide-maagide saadet üksteise järel. lustil pole mõtet blogi pidada, kui isegi telekava mainimine ta nii närvi ajab.
to telekava.21. mai 2016, 22:30
Oled sina ikka veidrik. Miks peaks Lust või miks ta peaks tahtma oma tööandjate tegevust õigustada? Kas ise saad aru mida tahad? Parajalt totter soov.
oh mingid21. mai 2016, 21:40
valgused käivad peas nagu keegi paneks seljatagant lambi põlema vähe hirmutav ehk
telekava21. mai 2016, 21:28
võimalik, et nii mõnigi blogi lugeja ei tea, millise telekanali saatest jutt käib. tv3-st.
tv3 23. mai kavast-
kl.20.00 - eesti selgeltnägijate tuleproovi tutvustus.
kl.21.00 - kristallide vägi ja võim
veet mano hämmastus oli õigustatud. just selles telekanalis tegi ta oma saateid. küsimus lustile - kuidas ta oma tööandjate 2-palgelisust õigustab? just see telekanal on selgeltnägijate ja nõidade suurim reklaamija.
ah?21. mai 2016, 21:11
Lust ..ajakirjanik....kaksekendkaks jms...on vist mingitest loengutest puududunud
nojasise lust21. mai 2016, 21:11
eh ilus tsikk aga mulle tundub nagu kadestab endast kaliibrikamaid aferiste
samute21. mai 2016, 21:18
on ka iga ilus tsikk sulle osho teeskleb osavõttu ja sõprust kuni vaja
muidu osho21. mai 2016, 21:08
pani suht tarka erudeeritud juttu aga selge et indias on selline elukutse mingid saalisistumised ja püherdamised on mulle ka liig selge ka et võimud ei talu konkurentsi iga valitsus on ka ise osho
võtab ikka aega21. mai 2016, 21:24
enne kui komm ilmub signaal läheb maalt kuule põrkab seal vastu astronautide peeglit ja tagasi aga kuna peeglit pole jääbki lõputult ekslema
ahah21. mai 2016, 20:58
noh ma21. mai 2016, 21:29
näiteks ei teadnud nendest afääridest tüüpiline sektide stiil aga riik tahab ka olla monopoolne sekt
noja21. mai 2016, 21:37
lustielust ka ei teadnud ei loe kroonikat
järg21. mai 2016, 20:40
kilk maksis kinni lusti õppemaksud - 28 tuhat krooni. sellest kirjutab lust oma raamatus "seks, valed.."
Hmm28. mai 2016, 19:31
Ma ka raamatut lugenud, aga numbritest oli kirjas ainult esimene semester ja 7000 krooni. Kilk olevat kitsi olnud ja küsimise peale näost krimpsu tõmbunud.
raamatus oli juttu, 1. juuni 2016, 18:00
et lust õppis tasulisel kohal 2 aastat. ja finantseeris kilk. seega tuleb 7000 korrutada 4-ga. miks üldse kilk pidi maksma? ei usu, et ta lubadusi lustile jagas. tema peamine abi seisnes siiski lusti üle ülikooli lävepaku aitamises.
to to msi21. mai 2016, 20:18
1.episood - lust olevat kirja pannud mingi humoorika lavatüki, mida ta koos 1 tuntud koomikuga ka ette kandis. pärnu etendus lõppes ööbimisega tallinna vanalinna hotellis, millest lust siinses blogis tervele ilmale kuulutas. sihilik provokatsioon ja intriig. koomiku perekond lagunes.
ülikooli sissesaamise trumbiks olid lustil expressis ilmunud artiklid. need organiseerisid sinna äripartnerid semud kilk ja luik. pärast ülikooli sissesaamist lustilt seal enam artikleid ei ilmunud.
m21. mai 2016, 19:53
Tegelikult ei olnud see väga hea ülevaade Oshost.
Selline ülevaade jätab välja mitmeid olulisi asju, eksib terminites ja väänab mitmeid kohti.
Osho ei olnud selgeltnägija/ravitseja vaid meditatsiooni- ja vaimsuse õpetaja, pmst jutlustaja.
osho õpetus ei olnud mixitud budism, vaid zeni-tao-sufismi-jainismi süntees, millele lisati veel Jeesuse ja Buddha õpetusi.
Autokollektsioon on Osho puhul alati see, mille otsa inimesed komistavad, suutmata näha selle absurdsuse metafoori. Jätan selle lahtirääkimata siin.
22. mai 2016, 10:25
horisontaalsed õpetused on kõik sellised piiratud, aga see ei tee neid veel läbinisti valeks vaid ongi piiratud.
jüngril on tuhmid silmad24. mai 2016, 12:04
Ega sul endal ka kuigi head ülevaadet pole, kui üritad ebameeldiva suhtes silma kinni pigistada ja sõnniku seest enda meelest pärleid noppida.
Üldiselt, OSHO "õpetus" on kaootiline segapuder. Paras rumalate lollitamiseks.
Ja nagu öeldakse- praktika on tõe kriteerium. Kui mingi "vaimne õpetaja" on reaalses elus suli, kurjategija ja liiderdaja, siis pole tema õpetus küünemustagi väärt.
m31. mai 2016, 21:27
mul on väga hea ülevaade. ära muretse selle üle.
Ma tean Osho liikumise ebameeldivaid seiku küll ja sellest võib pikemalt rääkida.
Aga antud case seisneb ju selles, et kas on vaja üht inimest süüdistada avalikult teise surmas. Sama hästi oleks võinud ju ükskõik keda selles süüdistada. See pole hetkel isegi oluline kas Veet Mano on hea või halb ravitseja. Oluline on see, et ta ei ravinud seda tüdrukut. Kui TV3 meelest ravis, siis on see TV3 poolne süüdistus ja TV3 peaks seda siis põhjendama kuidas ta ravis, kui VM väidab vastupidist.
Kui muudmoodi ei leita argumente, siis minnakse Osho kallale, kelle suurim patt seisnes selles, et õpetas inimestele kuidas leida meelerahu ja naeris debiilse kommertsmaailma üle. Jah, teil on õigus ja vabadus Osho kallal iriseda ja temal on õigus teie üle naerda.
aferistid21. mai 2016, 19:23
Asja tuum seisneb selles, et kõik need "ravijad“, „selgeltnägijad", posijad, kaardimoorid ja kõik muu selline rämps on ainult OMAKASU st RAHA PEAL VÄLJAS.
Sellised tüübid on AFERISTID!
Nad saavad nendelt naiivsetelt, ütleks tõega – nad võtavad sõna otseses mõttes nendelt naiivsetelt ehk lollidelt raha kasvõi viimse sendini ära, et ise siis elada rikkuses, kas kullas ja karras, sõita ja omada kasvõi 90 uut Rolls Royce’i.
to msi21. mai 2016, 19:14
msi
kas sa oledki selline vana õelus...või mis?
just selliste õelust täis vihapursetega ja alatu laimuga kutsudki sa karma tasu omale kaela,
nii võib juhtuda, et homme võib sulle telliskivi pähe kukkuda, murrad jalaluu, satud ränka autoavariisse vms.- ma ei soovi seda sulle, vaid ma püüan sind aidata.
mõtle positiivselt, tunne oma perekonnast, oma elust ja inimestest rõõmu,
ära ole kade, õel ja vihatäis inimene,
siis ei tule sulle õnnetusi kaela, vaid hoopis sulle saabuvad õnnehetked.
kõik negatiivsus, ka negatiivsed mõtted toovad sellistele inimestele kaela haigusi ja õnnetusi.
22. mai 2016, 18:59
Ära ole loliilt pime. Lust võiks need avaldamata videolõigud Veert Manoga vaatajate ette tuua.
jälle ilmumata -ei sobi tsitaadid lusti enda sulest21. mai 2016, 19:03
karma21. mai 2016, 18:59
Kõigepealt tänan selle artikli autorit suurepärase ja ülevaatliku artiki eest!
Ainuke asi, mis häirib, on artikli pealkiri – „kas karma on kättemaksuhimuliste salasoov?“
Ei, karma ei ole üldse kättemaks, vaid karma on tagasitasumine,
Kõik mida inimene oma elu jooksul teadlikult ja tahtlikult teistele teeb – olgu head või halba - tasutakse kas sellele inimesele või tema järeltulijatele mitmekordselt tagasi.
Headuse tagasitasumine ei ole ju mingi kättemaks...või kuidas?
See ongi karma.
22. mai 2016, 10:32
on otseselt karistused kosmilistest seadustest üleastumiste eest ja sellest saab iga inimene aru, aga karma ju ähvardab, et sünnid järgmises elus vihmaussina, et oma patte lunastada, nii see asi ikkagi ei käi. Karma ei ole meie teema, üldse ei ole, aga on huvigrupp, kes eelistab hoida meie inimesi hirmu all selle karma teemaga ja see on otsene vaimne orjastamine.
nii see asi ikkagi ei käi22. mai 2016, 11:16
Sa oled karmast valesti aru saanud. Karma pole karistus, vaid uus võimalus. Sinu valikud määravad kas teed õppetunni läbi või jääd kursust kordama.
luterlane lust21. mai 2016, 18:44
ei tea midagi 10-st käsust ega piiblis kirjeldatud surmapattudest. üks surmapattudest on TÄNAMATUS. tsiteerin lusti raamatut "seks, valed ja eneseusk" lk. 45 -"õppemaksuga, mis oli meie osakonnas 7000 krooni poolaastas, toetas mind Kilk."
lust õppis tasulisel kohal kaks aastat. seega maksis Kilk tema eest õppemaksu vähemalt 28 tuhat krooni.
hiljuti ilmus raamat kilgi pankrottidest. käsikäes neinar seliga- kilgi vihavaenlasega- ründab vihaselt kilki ka lust.
kilk pole mingi ingel, aga luterlane lust võiks siiski meeles pidada, et vahel on targem vait olla. näiteks siis kui ründeobjektiks on inimene, kelle vastu sa peaksid vägagi tänulik olema.
tegelikult ma ei usu, et lust luterlane on. tal on lihtsalt kombeks bluffida. omal ajal kuulutas ta siin blogis, et on biseksuaalne. jumal teab, vb ongi.
21. mai 2016, 19:18
Kuule, luterlane, jommis oled või?
kas sa ise ka aru saad mis soga sa siin ajad ja siin kirjutad?
22. mai 2016, 19:02
Mis see puutub Veet Mano teemasse?
No kuule28. mai 2016, 19:34
Kas raamatus on kirjas, et plekkis 7000 krooni või 28 000 krooni? Mina küll välja ei lugenud, et Kilk 4 semestrit kinni maksis. Juba esimese küsimise peale tõmbus pilve. Pole mõtet tühjalt kohalt paukuda.
autorile21. mai 2016, 18:23
Lisaks loos mainitud soolapuhujate uurimisele tasub harida end ka 10-köitelise Kriminalgeschichte des Christentums-iga, autor Karlheinz Deschner.
Lustikummutajale21. mai 2016, 18:11
Katrin mulle tundub, et te peaksite nendel teemadel end harima. Kui te räägite, et te olete luteri usku, siis te peaksite teadma kümmet käsku. See ongi nii õelda karma. Oma elu elades loote te endale karma. Sinna hulka kuulub ka see mida on teinud oma elu jooksul sinu esivanemad ja nende vanemad ja nii edasi. Inimesel ei ole õigust teise inimese üle kohut mõista, sest te ei tea rohkemat teise inimese kohta, kui ainult seda mis te momendil näete või olete kellegi käest äsja kuulnud. Suure osa oma elust kujundab inimene ise oma tegudega teistele aga ärge unustage, et kurja ei tohi aidata heaga, selle eest teid karistatakse, see tähenda, et ärge visake pärleid sigade ette. Seda juttu võiks veel pikalt jätkata aga arvan, et siinei ole selle arutelu koht.
22. mai 2016, 19:08
Kas Katrin mitte selle looga head karmat ei korja, kui avalikustab pettused. Usute te tõesti pimesi, et padjaloopimiste ja röökimistega saab igast haigusest terveks? Naiivikud.
Oi, Katrin!21. mai 2016, 17:56
Nüüd pannakse nende šarlatanide poolt sulle peale igavene needus ja VM jüngrid hakkavad sulle karjas järel kõndima ja kividega loopima.
aga21. mai 2016, 18:12
See ainult tõestab, et nad on šarlatanid!
Just.21. mai 2016, 18:33
Tubli, Katrin. Jätka samas vaimus.
7.päeva adventist21. mai 2016, 16:25
Kui Lust on luterlane,siis temagi usub elu pärast surma,mis päriselt on lihtsalt saatanlik spiritism,surnud magavad ja ei eksisteeti kuni nn ülestõusmishommikuni.
parandus21. mai 2016, 16:35
kurr21. mai 2016, 16:22
lust väikeste asjadega ei tegele. kui sensitiiv -siis kõige kuulsam.
p.s. lust seda lugu kirja pole pannud. pole tema stiil. samuti peaks ta praegu kogu oma aja ja energia kulutama uute saadete ettevalmistamise. iganädalane saade peaks algajalt nõudma kogu aja ja energia, osho teema tagantjärgi ainult blogi jaoks uurimine oleks suur rumalus. blogil on sada korda vähem lugejaid kui delfil. õhtulehel on nüüd kombeks paari päeva pärast lükata blogi aia nurka. delfisse jäävad aga lusti naeruvääristavad kirjatükid tükiks ajaks üles.
Kuule21. mai 2016, 18:09
Miks sa nii kuri oled?
7.päeva adventist21. mai 2016, 16:21
Ekstrasensid ja nõiad kontakteeruvad langenud inglitega ja arvavad et need on surnud inimesed,kes nendega räägivad ja nende ekstrasensside kliendid arvavad samuti.Langenud inglid ja Saatan võtavad jäljendada surnu hääle ja välimuse ja inimene ongi lummuses ja petetud.
kapp21. mai 2016, 16:16
osho naeris niiöelda ametliku teaduse poolt pealesurutut materialistliku maailmavaate üle.ta oli pinnuks silmas paljudele valitsustele,sellepärast üritas ta igal võimalikul viisil selle lääneliku, konkurentsile põhineva süsteemi üle nalja visata.Ma tahaksin, et terve maailm võiks nautida luksuslikku elu ja sedavõrd, et inimesed tüdineksid luksusest. Kaasajal on maailm võimeline pakkuma sellist luksust igale, et kõikide ainelised vajadused on rahuldatud. Mida siis edasi teha?
osho
kui kommentaar siin ei ilmu, siis kirjutame veel krõbedama ja konkreetsema delfisse.21. mai 2016, 16:14
kuhu kadus kommentaar21. mai 2016, 16:12
msi21. mai 2016, 16:11
uskumatu! lust tuleb suure aplombiga välja oma arust pealtnägija mõõtu saatega ja alles pärast saate järelkajadega tutvumist hakkab huvi tundma selle vastu, kes on osho. lust on londonist tagasi juba õige mitu aastat, astub pidevalt üles kollases õhtulehes ja pole märganud, et eestis on hulk inimesi, keda osho huvitab. milles küll seisnes siis see põhjalik saateks ettevalmistumine, millest fb-s lust pajatab?
karmast. veet mano kahjustamine lustile ilmselt karmavõlga ei tekita, küll aga õnnetu kadri luige maine kahjustamine.
usun, et karmavõlgasid on lust endale kogunud juba paraja portsu. mõni aeg tagasi lõhkus ta oma idiootse näitlejakarjääri ambitsiooni tõttu ühe kooselu ja jättis pisipõnni isata. lavakarjäär jäi lühikeseks. lust võlgneb oma elus peaaegu kõik rein kilgile. ilma selle mehe abita poleks ta kunagi ülikooli sisse saanud ega saanud õppemaksu tasuda. vastutasuks tekitas ta kilgi naisele ja lastele kõvasti hingevalu oma elulooraamatu mõttetute paljastustega. kõik müügiks! ja nüüd võitleb koos neinar seliga kogu hingest kilgi vastu igal rindel. millega on kilk selle küll ära teeninud? kas sellega, et teinud lustist miljonäri prouat või esimest konkubiini?
parandus21. mai 2016, 18:04
et ei teinud lustist miljonäri prouat või esimest konkubiini
parastajale28. mai 2016, 19:37
Loeks nagu Kilgi enda kirjutist - kes ikka koera saba kergitab, kui mitte koer ise! :)
Gerda21. mai 2016, 15:56
Meeldiv resümee Osho tegemistest :). Inimesed klikivad muidu kõike, aga selliseid asju näe ei ole viitsinud guugeldada. Respect Katrin-Linda!
pigem21. mai 2016, 15:56
Pigem ikka lugesin kriitikat küündimatuse kohta. Mis ajakirjandus see on, mis vajab suremahulist ümberjutustust teises meedias?
Tubli Katrin, anna tuld aferistidele!21. mai 2016, 15:43
Katrin, anna tuld sellistele aferistidele ja kõvasti! Selline ajupesu ja aferism tuleb paljastada kogu täiega ja kogu koosseisus!
hs21. mai 2016, 15:28