Õhtulehe intervjuu Nõmme Kalju poolkaitsja Eino Puriga.Video: Arno Saar
Jalgpall
25. mai 2016, 12:51

ÕHTULEHE VIDEO | Intervjuu ajal sääskedega võidelnud Eino Puri: ees napib teravust, probleeme meil on (1)

Nõmme Kalju poolkaitsja Eino Puri tõdes pärast meistrivõistluste teisipäevases mängus Tallinna Levadialt saadud 0:1 kaotust, et ründetegevuses napib teravust ja probleeme jagub.

7 VÕTIT | Kalju väga vägev seeria lõppes, Nõmme Kalju – FC Levadia 0:1

"Nemad lõid ühe värava, meie mitte. Mängupilt oli vast viigiline. Häälestumisega probleeme polnud, aga nemad said mängu kiiremini käima samas kui meie otsisime. Ei võitnud piisavalt kahevõitlusi ja nad said initsiatiivi kätte. Algus läks selle taha, aga kosusime ja teine poolaeg oli parem," võttis terve intervjuu ajal teda rünnanud sääseparvega armutut võitlust pidanud Puri mängu kokku.

Kalju esiründaja Ats Purje ravib põlvevigastust ja meeskonda aidata ei saanud. "Ees jääb teravusest puudu. Ats suudab ise mänge otsustada - võtab ja otsustab mänge väravate näol. Ei saa öelda, et Karu (Tarmo Neemelo - toim) ei ole selline mängija, aga täna tal ei õnnestunud. Atsi olnuks täna vaja küll.

Liigamängudes tuleb pikem paus ja töötame oma mängu nimel edasi. Ei saa öelda, et mäng jookseks. Probleeme on. Katsume enne euromänge olukord parandada," rääkis Puri.