Korvpall

Täiendatud kell 22.13, treenerite ja mängijate kommentaarid!

7 VÕTIT | Kalev/Cramo jõudemonstratsioon, Tartu Rock alistati 77:62 (6)

LISA KOMMENTAAR

pallur26. mai 2016, 17:07
Miks neid miinuseid panna, ise saate ka aru,et kaks meest viskasid suurepäraselt!
kurb lugu25. mai 2016, 22:11
Ühe teguri võiks veel juurde tuua - kohtunikud.Nii ühepoolset vilet kui oli esimesel poolajal oli ikka väga kurb vaadata.Kullamäest oli vahepeal päris kahju,kus ilmselgelt oli vile ühele poole (Kalevile) kaldu.Teisel poolajal kui mäng oli ära vilistatud oli vile juba võrdne.
Ants26. mai 2016, 11:27
Jah, absoluutselt nõus- Cramo mängijatele jäeti vilistamata küll selgeid vigu, selgeid jookse. Samal ajal aga anti Rocki omadele ikka täiesti olematutest kohtadest vigu-jookse.
pallur25. mai 2016, 22:01
Korvpall on lihtne mäng,viska sisse ja punktid tulevad! Ilu ei maksa ja stiilipunkte ei anta,Veideman ja Freimanis sopsasid ning oligi mäng tehtud!
Jants25. mai 2016, 21:54
Täna kasutas Alar Varrak rotatsioonis juba 10 meest ning see mulle meeldis. Soo ja Keedus pole ju sugugi nii halvad mängijad, et midagi juhtuks nende mänguminutite ajal. Vastupidi! Teised mehed said väärtuslikke puhkuseminuteid ja Arbet liikus märksa lõbusamalt. Meeskond oli nagu krambist vabanenud, tartlasi kammitses liigne soorituskohustus. Veidemann ja Freimanis tegid väga hea partii ja sisuliselt vedasid meeskonda kaasa. Veidemanilt üks hooaja paremaid esitusi nii skoori kui teravuse osas. Tartul jäid Dorbek, Sokk, Talts, Doronin loodetust kahvatumaks. Au Rockile, et 20-punktilises kaotusseisus püssi põõsasse ei visatud ja edasi võideldi. Oleks Reinar kolmese ära pannud ja vahe 9 peale saadud, oleks paljugi veel võimalik olnud. Oleks...
Kommentaatoritest. Ehkki Tanel Tein on tartlane ja veri peaks veest paksem olema, on tema analüütilisi kommentaare puhas kuld kuulata. Tanel suudab säilitada erapooletuse, lahkab mängu seestpoolt ja toob huvitavaid nüansse välja. Tõesti, tooge see mees korvpalli juurde tagasi, treeneripingile, patt oleks annet lasta kaotsi minna! Kalev Kruus püsib mõnusalt mängus, viskab häid kilde ja Rauno Pehkaga moodustavad mõnusa tiimi. Paraku on veel üks reporter, kes läheb väga käima, unustab kuldreegli, et reporter peab olema erapooletu. Seda on erinevates mängudes kuulda olnud ning ausalt üteldes see väheke jäirib. Saatejuhina 5+, kommentaatorina pole päris minu maitse.
Kohtunikest. Oli, mis oli, minu arvates eksis vile mõlemale poole. Ei hakkaks neid eriti kritiseerima, mängu ära ei vilistatud. Võib-olla on N.Liidu meistrivõistluste jälgimine mind muutnud kohtunike töö suhtes immuunseks, sest omal ajal toimunu vastu ei saa ükskõik kui nigel tänapäevane vilepartii.
Statisikast. Valitsev NBA meister on samuti hetkel 1-3 kaotusseisus Thunderi vastu. Rockile hea uudis: kui 0-3 pealt pole ükski NBA meeskond seeriat võitnud, siis 1-3 pealt on seeria võidetud tervelt üheksal korral. Boston võitis Philadelphia 1968 Idakonferentsi finaalis, Lakers Phoenixi 1970 Läänekonferentsi poolfinaalis, Washington San Antonio 1979, Boston Philadelphia 1981 idakonfrentsi finaalis, Houston Phoenixi 1995 Läänekonferentsi poolfinaalis, Miami New Yorki 1997 Idakonferentsi poolfinaalis, Detroit Orlando 2003 Idakonferentsi esimeses ringis, Phoenix LA Lakersi 2006 Läänekonfrentsi esimeses ringis, Houston LA Clippersi 2015 Läänekonferentsi poolfinaalis. Statistika on ühelt poolt julgustav, teisalt tuleb ise mees olla ja ära panna! Kuld ütles välja vana hea Salumetsa kreedo: "Võtame ühe mängu korraga!" Esmalt tuleb reedel pingevabalt mängida, seejärel edasi vaadata :)
25. mai 2016, 21:21
võidu võti on lihtne, seekord ei lahminud Kalevlased igal võimalusel kolmeseid visata, vaid pall liikus palju kiiremini ja paremini, MOTT