Rain Veideman.Foto: Alar Truu
Korvpall
25. mai 2016, 21:25

Rain Veideman: muutusime nüüd ka ise agressiivseks

BC Kalev/Cramo korvpallur Rain Veideman lausus pärast Tartu Rocki üle saadud kindlat 77:62 võitu, et erinevalt kahest eelmisest mängust tegutseti täna ka ise agressiivselt ja see aitas uuesti jõuda edulainele.

"Asi polnud ainult kolmandas veerandis, suutsime täna terve mängu hästi tegutseda," ütles Veideman, kes mängujärgselt kutsuti dopingukontrolli. "Jäime viimases mängudes passiivseks, nüüd muutusime nii kaitses kui ka rünnakul agressiivseks."

Veideman ütles, et ta ei hakka kahe mängu vahel võistkonna sees toimunut täpsemalt välja tooma. "Tegime omad järeldused, korrektiivid. Asjad, mida kaitses olime tavaliselt teinud, jäid eelmises mängus tegemata. Täna tegime need ära.

Rock tuli teises ja kolmandas mängus aktiivselt peale, meie jäime passiivseks ning võib-olla seetõttu jäigi täna mulje, et Rock omakorda oli passiivsem. Ei ütleks. Nad jätkasid samamoodi, kuid meie mõistsime, et peame ka ise olema kõik 40 minutit agressiivsed. Põhimõtteliselt täitsime mängu eel kokku lepitu, välja arvatud kaugvisete tabavus. Ma ei tea, mis meil siin Tartu saalis nende kaugvisetega on..."