Gert Kullamäe pressikonverentsilVideo: Video: Aldo Luud
Sport TV
25. mai 2016, 21:54

ÕHTULEHE VIDEO | Gert Kullamäe: punnisime, aga mängu enda kätte ei saanudki (2)

Kolmapäeval kaotas Tartu Rock korvpalli neljandas finaalmängus suurelt 62:77 Kalev/Cramole. Pärast mängu tunnustas Tartu peatreener vastaseid ning sõnas, et agressiivsem tiim võitis. 

"Kõigepealt õnnitlused Kalevile. Nad said mängu koheselt enda kontrolli alla. Punnisime, mis punnisime, aga õieti ei saanud mängu enda kätte," rääkis Kullamäe. 

Kullamäe sõnul läks mäng väga füüsiliseks. "Kalev kohanes füüsilise mänguga paremini. Me ei osanud agressiivsust ära kasutada. Saime ainult üheksa vabaviset, kaks ründelauda, laua kaotasime kokku kümnega. Täna oli puhas nende mäng."

Pärast küllaltki tasavägist avapoolaega suurenes vahe lõplikult kolmandal perioodil, kui Kalev tegi 14:0 vahespurdi. Tartu loots polnud rahul ka meeskonna liidrite mänguga. 

"Tanel Kurbas, Gert Dorbek ja Janar Talts - nende panust on eriti rünnakul rohkem vaja. Samas nende liidrid õnnestusid. Rolands Freimanis ja Rain Veideman tegid suurepärase mängu," kommenteeris Kullamäe. 

Mida rääkis Kullamäe taktikalistest muudatustest, eduriviga mängimisest ja reedel toimuvast viiendast mängust, vaata juba videost!