Magnus PehrssonFoto: Arno Saar
Jalgpall
28. mai 2016, 16:07

ÕHTULEHT LEEDUS | Magnus Pehrsson: homne koosseis toob vahva üllatuse (1)

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson kinnitas viimase Leedu mängu eelse treeningu eel, et kõik 22 Klaipedasse sõitnud meest on 100% terved ja valmis homme väljakule jooksma.

Algkoosseisu kohta ta endale omaselt miskit ei avaldanud, kuid sõnas, et homme peaks tulema vahvaid üllatusi, mis teisisõnu tähendab, et vähemalt keegi potentsiaalsetest debütantidest (Richard Aland, Kevin Kauber, Jan Kokla ja Pavel Marin) saab esimese mängu kirja.

"Lähtuvalt soovist see mäng võita, saadame platsile parimad võimalikud 11 meest," lausus Pehrsson. "Samas loodame, et meil on ka mängu lõpus platsil 11 parimat meest, tähendagu see siis, kui palju vahetusi tahes."

Koondis kogunes esimest korda neljapäeval ning lendas sama päeva õhtul juba Leetu. "Arvan, et oleme võtnud nendest päevadest maksimumi," sõnas Pehrsson. "Siiani keskendusime oma rünnakule, täna lahkame seda, kuidas Leedu vastu kaitsta.

Leedu on sarnaselt meile pisut ettearvamatu algkoosseisuga, sest neilgi on puudujaid, kelle asemel on noored mehed."

Rootslasest peatreener tunnistas, et atmosfäär koondises pole seoses 1. märtsil toimuva Joel Lindpere lahkumismänguga tavapräasest erinev. "Eks ta annab lisavürtsi kindlasti, aga praegu pole Joel kõige olulisem. Me ei saa praegu keskenduda Andorra mängule."

Leedu - Eesti Balti turniiri matš algab homme kell 16.