Martin ReimFoto: MATI HIIS
Jalgpall
28. mai 2016, 20:54

ÕHTULEHT LEEDUS | Martin Reim: tahame vahel palli liiga kitsastest kohtadest läbi suruda (1)

Eesti U21 jalgpallikoondis alustas oma Balti turniiri Klaipedas 1:1 viigiga Leedu eakaaslaste vastu (57. Donatas Šegžda - 79. Mark Oliver Roosnupp). Peatreener Martin Reimi hinnangul oli tulemus enam-vähem õiglane.

"Esimesel poolajal mulle ei meeldinud see, et andsime initsiatiivi liiga kergelt ära ning liiga tihti läks meie esimene sööt vastasele, mistõttu me ei suutnud korralikke rünnakuid üles ehitada," lausus Reim vahetult pärast mängu. 

"Vastane oli ka oma kodutöö teinud ja teadis, mis tsoone me otsime ning pani need kinni. Ründemäng ei toiminud nii, nagu oleksin soovinud. Aga vaheajal andsin mõned näpunäited, mis parandasid mängupilti ja teine poolaeg oli meie kätes.

Vastaste värav ja teine ohtlik moment tulid mõlemad olukorrast, kus ehitasime oma rünnakut, ent kaotasime rünnakul palli. Eks videolt näeb, mis vajaka jäi, aga momente polnud täna kummalgi palju. 

Meil on üheks kindlaks põhjuseks see, et tahame vahel liiga kitsastest kohtadest palli läbi suruda. Meil on olemas ääred, nad pakuvad ja küsivad, aga me ei leia neid nii ruttu üles. See on koht, kus areneda, et vastast veel rohkem laiali rebida ja momente tekitada."

Samas leiab Reim, et võõrsilt viik on hea tulemus, millega kahe aasta tagust tiitlit kaitsta. "Kõik on meie endi kätes," lisas ta.

Eesti ja Läti U21 koondised kohtuvad 3. juunil Vändras.