Siin galeriis on kõike - kaotusvalu, võidurõõmu, kallistusi ja musisid.Foto: GERARD JULIEN
Meistrite liiga
29. mai 2016, 00:41

GALERII | SEE JUHTUS JÄLLE! Madridi Real pani oma paremuse maksma alles penaltiseerias!

Läbi aegade edukaim tiim Madridi Real lisas oma auhinnakogusse juba 11. Meistrite liiga karika kui alistas San Sirol toimunud finaalis penaltiseerias Madridi Atletico 5:3. Nõnda kaotas Madridi Atletico Meistrite liigas juba kolmandat korda, samas kui Cristiano Ronaldo teenis oma kolmanda tiitli. 

Real alustas kohtumist koheselt tormiliselt kui juba 5. minutil päästis väravavaht Jan Oblak Casemiro löögi.

Kümmekond minutit hiljem jõudis Real aga sihile - Toni Kroosilt tulnud karistuslöök jõudis läbi Gareth Bale'i Sergio Ramose jalge ette, kes suutis selle õrna puudutsega Oblaki jalge vahelt võrku suunata! 

Kas Ramos oli suluseisus või ei, jääb kohtunike südametunnistusele, küll aga sai hispaanlasest esimene kaitsja, kes löönud kahes Meistrite liiga finaalis värava.

Teine poolaeg algas taas võimsalt: Pepe tõmbas karistusalas maha Fernando Torrese ning kartes oma ebaõnne, läks penaltit lööma hoopis Antoine Griezmann. Sel hooajal Meistrite liigas seitse väravat löönud Griezmann virutas palli aga latti ning Atletico pidi jätkama kaotusseisus. Seejuures oli see prantslasele juba teine penalti, mida ta pole Navase vastu sisse löönud!

Griezmanni eksitud penalti Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Atletico jätkas aga surumist ning kuigi lõpuks tärkas ka Cristiano Ronaldo, kes ähvardas paaril korral eduseisu hoopis suurendada, oli 79. minutil Atletico see, kes viigiväravani jõudis! Nimelt tegi Belgia jalgpalliajalugu Yannick Carrasco, olles esimene belglane, kes Meistrite liigas värava lõi - Juanfrani söödust olnuks raske siin mitte palli väravasse saata!

Pall on teel väravasse Foto: PAWEL KOPCZYNSKI

Poiss oli suisa nii rõõmus, et lendas publikusse oma kallimat musitama!

LISAAEG

Lisaaeg kulus krampidest toibumiseks - Realil olid kõik vahetused tehtud ning nõnda pidi ka näiteks Gareth Bale hambad ristis valudega hakkama saama. Diego Simeonel oli rohkem käike end penaltiseeriaks ette valmistada ning oma hoolealuste kannatusi vahetustega leevendada.

Arstid tohterdavad Koke'd. Foto: GERARD JULIEN

PENALTID

Real: Vasquez, Marcelo, Bale, Ramos, Cristiano Ronaldo

Vazquez tähistab penaltilöömist!  Foto: GERARD JULIEN

Atletico: Greizmann, Gabi, Niguez. Eksis Juanfran.