Eelvaade NBA kohtumisele Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder.Video: Mari Luud
Sport TV
30. mai 2016, 13:33

Õhtulehe eelvaade Golden State Warriorsi - Oklahoma City Thunderi mängule. 

ÕHTULEHE VIDEO | Kuidas peatada Warriorsi Sopsuvennad? Kes jõuab NBA finaali? (1)

Teisipäeval Eesti aja järgi kell 04.00 kohtuvad maailma tugevaima korvpalliliiga NBA läänekonverentsi finaali seitsmendas ehk otsustavas mängus tiitlikaitsja Golden State Warriors ja Oklahoma City Thunder. Õhtuleht pakub kohtumisest põhjalikku kajastust.

Et iga unetu korvpalli- ja spordisõber loodetavasti ülipõnevat mängu jälgida saaks, alustab Õhtuleht ligi 30 minutit enne kohtumist tekstipõhise ülekandega, kus ei jää märkamata ükski tähtis sündmus. Lisaks hoiame pilku peal sotsiaalmeedial, et tuua teieni põnevaimad säutsud ja videod!

Mängujärgselt toome lugejateni mängijate ja treenerite arvamused ning Warriors - OKC paari lahatakse ka lõuna paiku avalduvas Õhtulehe korvpallipodastis Viies Veerandaeg.

Kohtumise eel pajatasid Õhtulehe ajakirjanikud Henry Rull ja Martin Šmutov, mida nemad lahingust ootavad. Kuidas peatab OKC Stephen Curry ja Klay Thompsoni ehk Warriorsi Sopsuvennad? Kas Kevin Durant ja Russell Westbrook suudavad OKC suurde finaali tassida? Kes jõuab idakonverentsi parima Cleveland Cavaliersi vastu suurde finaali? Kõigile küsimustele leiad vastuse videost!