Jalgpalli EM 2016
2. juuni 2016, 13:54

Loetud päevad jalgpallipeo alguseni | Kristel Aaslaid, Genka ja Indrek Vaheoja sõlmisid lõbusa kihlveo

Kristel Aaslaid, Genka ja Indrek Vaheoja sõlmisid jalgpalli Euroopa meistrivõistluste eel lustaka kihlveo, mille kaotamisel on lubanud Kristel hakata teetööliseks, Genka kirjutada Alari Kivisaarele räpiloo ning Indrek Vaheoja kanda suve lõpuni Enrique Iglesiase pildiga t-särki.

“Kui Prantsusmaa EM-i võidab, siis ma teen Alari Kivisaarele kauaoodatud 100 000 laigi loo ise ära – äkki hakatakse lõpuks ka Sky Plusis hip-popi mängima,” teatas Genka oma videopöördumises Instagramis. Kolm aastat tagasi lubas Sky Plusi raadiohääl Alari Kivisaar hakata lauljaks, kui stuudios tehtud pilt kogub 100 000 laiki. Kahe päevaga oli number koos, ent fännid pole oodatud lugu seni kuulda saanud. Kui Genka kihlveo võidab, loob see ka omamoodi pretsedendi, sest seni pole Sky Plus kordagi Eesti räppi eetrisse lasknud.

Varsti on jalka EM. Teen suure panuse. Life is a gamble #jalkaem #euro2016 #olybet

A video posted by Genka (@paksbasilio) on

Genka lubadust kuulnuna viskas enda lubaduse õhku ka Winny Puhhi solist Indrek Vaheoja. “Kui Saksamaa jalka EM-il meistriks ei tule, kannan ma terve suve Enrique Iglesiase särki. Tõsi lugu!” teatas temagi Instagramis, kus kommentaaridest selgus, et vajalik särk on punkaril juba varutud.

Kristel Aaslaid fännab aga Hispaania koondist ning on valmis lemmikute kaotamise puhul hakata teetööliseks. “Indreku ja Genka lubadused on seotud Saksamaa ja Prantsusmaaga, aga mina luban, et kui Hispaania jalka EMi ei võida, siis ma lähen üheks päevaks maanteetööliseks!” liitus kihlveoga ka Kristel Aaslaid.

Kihlveo registreeriti ametlikult ennustusportaalis OlyBet.