Tanel Sokk.Foto: Alar Truu
Korvpall
2. juuni 2016, 16:46

VEEL ÜKS LÖÖK KOONDISELE? Tanel Sokk vigastas viimases mängus põlve ja läheb lõikusele (4)

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskonna mängujuht Tanel Sokk vigastas viimases finaalmängus BC Kalev/Cramoga põlve, läheb lõikusele ja jääb Eesti koondise suvelõpu EM-mängudest suure tõenäosusega eemale.

"Venitasin külgsidemeid ja midagi on vist ka ristatisidemetega. Tulevikus probleemid vältimiseks tuleb menisk ette võtta," ütles Tanel Sokk. "Lõikus tuleb 13. või 14. juunil. Taastumisaeg peaks olema kuu-poolteist, aga kunagi ei tea, võib ka pikemalt minna. Mis koondisse puutub, siis väga suure tõenäosusega jäävad selle uudise valguses tänavused mängud vahele - mängimiseks peaks paranemine toimuma miski imekiirusega."

Tanel Sokk lõi viimases, viiendas finaalmängus kaasa vähem kui 13 minutit, kuid eemalseisjatele nähtavalt ta kohtumise ajal vigastada ei saanud. "Treener võttis mu hetkel, kui see juhtus, just pingile. Proovisin teise poolaja alguses veel, liipasin korra edasi-tagasi, aga oli selge, et pole mõtet."

Eesti koondis peab suure tõenäosusega ajama läbi ka Janar Taltsita, kel nüüd pärast hooaja lõppu plaanis ammu kavandatud põlvelõikus.