Dmitri KruglovFoto: LAURA OKS
Jalgpall
2. juuni 2016, 17:44

101. koondisemängu kirja saanud Dmitri Kruglov: ma ei kavatse niipea lõpetada! (2)

Eile maavõistluskohtumises Andorra vastu oma 101. koondisemängu kirja saanud ja karjääri neljanda värava löönud Dmitri Kruglov tõdeb, et Joel Lindpere piduliku ärasaatmistseremoonia ajal temale lahkumismõtteid pähe ei karanud.

"Ma ei plaani veel jalgpalliga lõpetada," muigas ta ning lisas, et on samas nõus Lindpere varemöelduga - vähene konkurents võib saada Eesti jalgpallile kahjulikuks.

"Olen osaliselt Jukiga nõus. Meil ei tohiks olla nii paljudel mängijatel sada mängu kirjas. Suurtes Euroopa riikides öeldakse juba 40 mängu meeste kohta "Vau!". Aga selline on meie reaalsus. See on karm," rääkis ta. 

24. minutil värava löönud Kruglov tänas omalt poolt staadioni töötajaid, kes vahetult enne kohtumist Lillekülas vihmutid tööle panid ning muru värskeks kastsid. 

"Oleks väljak kuiv olnud, poleks väravalöömine õnnestunud. Kokla andis pika söödu ja vastaste individuaalse eksimise tõttu kukkus pall minu ette, sest kaitsja ei ulatunud selleni peaga," sõnas ta.

Tulemusest rääkides tunnistas Kruglov, et vaatamata positiivsele võidule on, mida parandada. "Planeeritud asjad ei õnnestunud. Tahtsime leida lühikeste seinasöötudega käike ette, aga Andorra kaitse mängis liiga madalal. Hoolimata väravast ei saa ma enda esimese poolajaga rahule ei saa jääda. Tegin liiga palju sööduvigu ja olin üldse natuke vilets."