MAGNUS PEHRSSONFoto: Alar Truu
Jalgpall
3. juuni 2016, 16:16

Konstantin Vassiljev paraneb jõudsalt, kuid mänguvalmis veel pole!

Magnus Pehrsson otsustava Balti turniiri lahingu eel: läheme esmalt ikkagi väravat lööma! (1)

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson sõnas enne homset Balti turniiri otsustavat kohtumist Lätiga, et vaatamata võidukohustusele üritatakse esmalt minna väravat lööma. Loe SIIT, kuidas peaks Eesti Balti turniiri võitma!

"Arvan, et on tähtis, et läheme esmalt värava järele. Ometi on jalgpallis probleem, et ei saa ennustada, millal värav tuleb. Kindlasti läheb mäng aga väga-väga huvitavaks, kui värava lööme. Läti vajab sellest mängust kindlasti punkti, nii et läheb kindlasti väga huvitavaks!"

Ühtlasi rõõmustab rootslasest peatreenerit fakt, et kohtumises Leeduga vana reievigastuse tõttu välja vahetatud Aleksandr Dmitrijev saab täna taas meeskonnaga treenida. Nii saab Pehrsson kasutada hetke parimat rivistust. 

 "Olen õnnelik, sest see on ausalt parim meeskond, kes meil hetkel kasutada on. Me oleme võimelised mängu tempo kiireks ajama. Mingeid üllatusi ei tule!"

Pehrssoni sõnul edeneb ka mai keskel operatsioonil käinud Konstantin Vassiljevi paranemine. Välistatud ei ole ka keskväljamaestro osalemine 8. juunil peetavas sõprusmängus EMiks valmistuva Portugaliga.

 "Ta treenib vaikselt ning kui kõik läheb hästi, tuleb ta meiega Portugali kaasa. Kõik on läinud palju positiivsemalt kui ennustasime ning kui ta tunneb, et ta on mängimiseks võimeline, saab ta loomulikult ka seal platsile. Aga ennustama ma veel ei hakka," rääkis Pehrsson.