Ken KallasteFoto: ALAR TRUU
Jalgpall
3. juuni 2016, 16:21

Ken Kallaste: tahaks selle Balti turniiri lõpuks ära võita! (2)

Eesti jalgpallikoondise kaitsjad Nikita Baranov ja Ken Kallaste tõdesid enne homset Balti turniiri otsustavat kohtumist Leeduga, et eesmärk on kõigile teada.

"Tahaks selle Balti turniiri lõpuks ära võita, aga nagu alati võtame mängu korraga. Loodaks võimalikult kiiresti värava ära lüüa, siis läheb mäng ka lahtisemaks ning loome uusi võimalusi," sõnas ta.

Baranov lisas, et Joel Lindpere lahkumismäng Andorraga on kontidest lahkunud ning mehed on taas valmis võitlema. "Oleme hästi puhanud ning värsked ning oleme valmis näitama meie publiku ees ilusat jalgpalli. Oleme valmis karikat võitma ning anname endast kõik näitamaks, et väärime seda!"

Kohtumises Andorraga kasutati mõlemat mängijat keskkaitsjana. FC Floras äärekaitsjana leiba teeniv Baranov tõdes, et uus amet polnud lihtne. 

"See polnud kerge, aga andsin ennast kõik ja loodame, et see polnud nii halb!" tõdes ta. Kallaste lisas, et on valmis alati mängima seal, kus peatreener otsustab. "Eks ta vähe teistsugune ole kui äärekaitsja või äärepoolikuna mängida, aga neid ülesandeid, mis mul oli, üritasin täita!"