Karl KruudaFoto: DMACK
Auto-Moto uudised
3. juuni 2016, 19:46

DMACK-i autosse istuv Karl Kruuda: Oti kiirus Portugalis näitas, et rehvid on head ja üritame seda isegi tõestada!

Sel nädalal ootamatu vangerdusega üllatanud ja WRC2 autos Karl Kruuda Sander Pärna vastu välja vahetanud DMACKi rallitiim avaldas täna pressiteate, kus sõna sai ka Kruuda ise. 

"Sardiinia on alati olnud üks mu lemmikrallidest ning on hea, et saame reedel paari lühema katsega sellesse uuesti sisse elada. Ma pole Fiestaga paar aastat sõitnud, aga see on hea võimalus ning töötan praegu kõvasti, et sellest maksimum võtta. Oti kiirus Portugalis näitas, et uued rehvid on head ning me proovime seda ka omalt poolt WRC2-s tõestada," ütles järgmisel nädalal hooaja avastarti tegev Kruuda. 

Ka tiimipealik Dick Cormack tõdes, et Sardiinia ralli unikaalne segu esitab uutele rehvidele vahvaid väljakutseid. "Pikad vahemaad, eriti laupäeval, panevad sõitjad mõtlema, kuidas rehve säästa ning tahame juba väga näha, kuidas meie uus kõva segu sellisele raskele rallile vastu peab. Karl on meeskonnale hea täiendus ning  olen kindel, et ta aitab meil oma tooteid WRC2 sarjas edukalt demonstreerida," sõnas tiimipealik Dick Cormack.

Portugali rallil taaskord loodusjõududega silmitsi seisnud ning katkestanud Tänak loodab Sardiinias õnne pöördumist. "Ma tõesti naudin seda etappi. Tavalistele rehvidele on need teed terve hooaja lõikes kõige raskemad. Astusime Portugalis suure sammu edasi ning ma olen Sardiinia eel väga motiveeritud. Loodetavasti saame jälle esiotsas võidelda!"