Millise pakkumisega oleks rahul Zlatan Ibrahimovic ise? Foto: FRANCK FIFE
Jalgpalli EMi uudised
3. juuni 2016, 20:10

TAHAD KUNINGAKS? Saksamaa neljanda liiga klubi tegi Zlatan Ibrahimovicile uskumatu pakkumise

Rootsi jalgpalluri Zlatan Ibrahimovici edevus on kõigile laialt teada, kuid nüüd üritatakse teda raamidesse suruda. Nimelt pakub Saksamaa neljanda liiga klubi Rot-Weiss Oberhausen Ibrahimovicile uskumatu tehingu: tule meile mängima, me kroonime su kuningaks ning nimetame õlle kah sinu nime järgi!

 Ei. Tegu pole naljaga, vaid lool on tõepõhi all. "Jalgpalliprovintsis nagu Oberhausen juhtub asju, mida mujal mitte. Kui ta tahab piire ületada, tulgu meile. Oleme optimistlikud, et ta otsustab meie kasuks," sõnas klubi president Hajo Sommers Sport 1 kanalile, vahendab Daily Mail. 

Sommersi sõnul saaks Ibrahimovic nii 200 000 elanikuga Oberhauseni linna kuningaks ning austusavaldusena tehtaks talle ka oma õllesort. Kui sellest ei piisa, avataks viimati 20 aastat tagasi kasutatud linna ainus bassein uuesti ning Ibrahimovicil oleks selle ainulaadne kasutamisõigus!

PSG-st lahkunud Ibrahimovici on kõige enam seostatud Manchester Unitediga, kuid kõlakad liiguvad, et mees võib siirduda ka kodumaale ning mängida hoopis Malmös. 

 

A photo posted by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on