Kevin Aloe mängus Leedu vastu.Foto: Alar Truu
Jalgpall
3. juuni 2016, 22:53

U21 koondise kapten Kevin Aloe: kui Balti turniiri võit poleks tähtis, siis seda ei korraldataks (1)

Eesti U21 jalgpallikoondis leppis Vändras Balti turniiri võitja otsustanud kohtumises Läti eakaaslastega 0:0 viiki, mistõttu rändab trofee lõunanaabrite õuele.

„Hea oli see, et kõik oli kodupubliku ees meie endi kätes. See oli väga suur pluss!“ sõnas koondise kapten Kevin Aloe. „Suutsime küll taga nulli hoida, aga vastasele väravat mitte, mida me väga tahtsime. Eesmärk oligi ise värav lüüa ja siis edasi vaadata.“

Paraku ei õnnestunud eestlastel kuidagi mänguvahendit Läti väravasse toimetada, mistap tuli viimasel rünnakul trahvikasti isegi puurivaht Richard Aland. „Lõpus jäi nii napilt puudu,“ lausus Aloe.

„Ilm oli nii palav ka, kuumusega tekivad pisieksimused ja raske on fookust hoida. Väga raske mäng oli, aga meeskond oli väga tubli. Meil oli palju uusi mehi, kes näitasid väga südikat mängu. Võitlusega võib väga-väga rahule jääda.“

Flora ja U21 koondise vasakkaitsja lausus, et talle Balti turniir meeldib. „Rahvusvaheline mäng on alati tugev. Lisaks saab Eesti riiki esindada, mis on, ma usun, iga eestlase jaoks tähtis.

Arvan, et kui Balti turniiri võit poleks tähtis, siis seda ei korraldataks. Trofee teeb alati spordis asja huvitavaks.“