Jalgpall

ÕHTULEHE VIDEO | Raio Piiroja oma raamatu esitlusel: kui reaalseks tööks läks, jõudsin omajagu kahetseda, et "Jah" sõna andsin! (5)

LISA KOMMENTAAR

Värav4. juuni 2016, 15:30
Ja kui te näeksite kuidas ta Pärnu linnas autoga sõidab,võiks ka raamatu kirjutada.Keelumärkide alt sisse nagu naksti.Pidin peaaegu kokkupõrke temaga tegema.
Horrostele, Martidele ja muudele jobudele4. juuni 2016, 15:27
Kui te kellestki või millestki midagi ei tea, siis olge parem vait. Jah, tippsportlase töö on tema karjääri ajal sport, antud juhul jalgpall. Sellist sporti (ka muud tippsporti pole võimalik pensionieani teha) ei suuda teha igaüks. Ega töö pole ainut ehitamine, puudelõhkumine. auto remontimine ja muu ainult füüsiline töö. Ka paljusid nn. endisi " lihttöid" tehakse nüüd võimsate masinatega, millega iga jorss hakkama ei saa. Nii, et papid, ärge õelutsege.
Inimene4. juuni 2016, 14:12
Raio on mees,kes läheb Eesti jalgpalli ajalukku ja seda põhjendatult.
Mõistmatuks jäävad eelnevad kommentaarid,mis kubisevad labasustest ning rumalusest.
Mart4. juuni 2016, 13:59
Lahedal ajal elame! Inimese "töö" on mängida palli või lakkida küüsi või kirjutada artikleid homoõigustest. Täitsa huvitab kohe, et kaua selline ühiskond veel kesta suudab.
4. juuni 2016, 12:42
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
noo?4. juuni 2016, 15:41
Peab ikka rumal olema, et mitte teada, kes on Raio Piiroja. Ja peab ikka ERITI rumal olema, kui arvata, et mitteteadmine on normaalne. Aga et r a a m a t u t nimetada poolearuliseks, selleks peab olema lausa loll.