Dmacki masinas istub poolas Karl Kruuda. Sander Pärn sõidab Venemaa meeskonna ridades.Foto: DMACK
Auto-Moto uudised
8. juuni 2016, 10:29

Kes on Maarjamaa kiireim Fiesta R5 taltsutaja? Kruuda ja Pärn katsuvad Poola rallil jõudu (3)

Dmacki rehvifirma andis hooaja magusaimate kruusarallide, Poola ja Soome MM-etappide, eel ninanipsu kiirust näidata lootnud Sander Pärnale ja tõi meeskonda tema rahvuskaaslase Karl Kruuda. Pärnal ei jää Poolas siiski võistlemata – ta on üles antud Venemaa meeskonna Taif Motorsport ridades.

Portugali rallil oli Pärna kaardilugejaks Martin Järveoja, kes istub aga nüüd taas vana kolleegi Kruuda kõrvalistmel. Seetõttu kihutab Pärn Poolas koos viimased paar hooaega tema partneriks olnud waleslase James Morganiga. Nii Kruuda kui Pärn kihutavad WRC2 sarja arvestuses ja Ford Fiesta R5 võistlusmasinatel. Kokku on kiiretel kruusateedel stardis 26 WRC2 pilooti.

Kolmanda Eesti ekipaažina võistlevad Poolas mõistagi Ott Tänak ja Raigo Mõlder. WRC masinaid on esialgse nimekirja järgi üles antud 15 ja kui Dmacki uued kruusarehvid liialt üle ei kuumene, võiks Tänak püüda Poolas poodiumikohta.

Sel nädalavahetusel sõidetakse MM-rallit Sardiinias, kus eestlastest on võistlustules Tänak-Mõlder ning Kruuda-Järveoja.