Saksamaa koondise fännid Markus ja Thomas.Video: Ott Järvela
Jalgpalli EMi videod
12. juuni 2016, 19:10

ÕHTULEHE VIDEO | Saksamaa fännid: prantslaste õlu ei kõlba eriti juua ja Linekeri reegel on suurepärane! (1)

Enne õhtust Saksamaa - Ukraina matši tegi Õhtuleht Lille'i vaksalu esisel platsil, kus Saksamaa ja Ukraina fännid karastavaid jooke tarbisid ning muidu end hästi tundsid, juttu kahe Saksamaa toetaja, Markuse ja Thomasega.

Mida arvate tänasest mängust, kas Saksamaa võidab? "Arvan, et võidame 2:0. Probleeme ei teki. Aga Prantsusmaa jaoks on väga tähtis ka see, et siin Lille'is toimub pidu, kus löövad kaasa nii Saksamaa kui ka Ukraina fännid."

Kas saate Ukraina fännidega hästi läbi? "Jah, siiani (loe: enne mängu - toim) küll! Jõime nendega koos palju õlut!"

Ons siis Prantsusmaa õlu ka joodav? "Tegelikult mitte. Kui tahate õlut juua, siis tulge Saksamaale. See on meie tänase päeva nõuanne kõigile!"

Millised on Saksamaa šansid EM võita? "Poolfinaali jõuame, aga teised meeskonnad nagu Belgia ja Hispaania on tugevamad."

Aga nagu ütles Gary Lineker, siis jalgpall on lihtne mäng: kaks meeskonda mängivad 90 minutit ja sakslased võidavad. "See on suurepärane reegel, meile meeldib!"

Intervjuu järel nõudis Markus, et Õhtuleht teeks pilti ka tema nahkpükstest ehk lederhosen'itest, mis olla nii autentsed, kui üldse olla saab. Foto on siin: