Wimbledoni 1. väljakFoto: Andrew Boyers
Tennis
13. juuni 2016, 14:33

SUUREPÄRANE UUDIS TENNISESÕPRADELE! Starman toob sel ja tuleval aastal Wimbledoni tenniseturniiri Eesti televaatajateni (1)

Starman sõlmis eksklusiivse koostööleppe spordikanaliga Eurosport, mille kohaselt saavad Starmani kliendid sel ja järgmisel suvel vaadata oma teleriekraanilt ja nutiseadmetest maailma mainekaimat suure slämmi tenniseturniiri Wimbledonis.

“Tänavu oma 130. juubelit tähistav Wimbledon on kuningliku spordiala tennise kõige prestiižikam võistlus ning meil on suur rõõm tuua selle suursündmuse otseülekanded ainsa operaatorina Eestis oma klientideni,” ütles Starman Grupi juhatuse esimees Aivo Adamson.

Wimbledoni tenniseturniir toimub tänavu 27. juunist 10. juulini, lisaks tänavusele annab Starmani ja Eurospordi eksklusiivne ülekandeõiguste leping Eesti ja Leedu televaatajatele võimaluse elada Wimbledoni mängudele kaasa ka järgmisel aastal.

“Nii sel kui järgmisel suvel on kõikidel Starmani klientidel võimalik Wimbledoni muruväljakutel toimuvat jälgida kõikjal, kus nad viibivad – nii kodustes telerites kui ka TV Everywhere rakenduse vahendusel nutiseadmetes ja arvutites,” märkis Adamson.

Eesti Tennise Liidu presidendi Enn Pandi sõnul on Wimbledoni otsepildis jõudmine Eesti televaatajateni väga hea uudis siinsetele tennisesõpradele ja kõigile spordihuvilistele ning Wimbledoni otsekanali lisandumine Starmani paketti on igati tunnustust väärt uudis.

“Meie naiste esitennisist Anett Kontaveit alustab turniiri põhitabelist ning loodetavasti saadab edu ka kvalifikatsiooniturniirilt alustavaid Eesti tennisiste, et saaksime neile kõigile teleris otsepildi vahendusel kaasa elada,” lisas Pant.

Wimbledoni turniiri saab jälgida ainult Starmani võrgus Eurosport 2 kanalil.