Videointervjuu Mattias KäidigaVideo: Markus Mikk
Jalgpalli EMi videod
14. juuni 2016, 18:04

ÕHTULEHE VIDEO | Inglismaal palliv Mattias Käit: inglased loodavad rohkem Rashfordi kui Rooney peale

Jalgpalli EMil täitub täna õhtul esimene ring. Suurimatest favoriitidest - Saksamaa, Hispaania, Prantsusmaa, Itaalia ja Inglismaa - on komistanud vaid inglased. Õhtuleht ajas pisut vutijuttu kaks aastat Inglismaal elanud ja jalgpalli mänginud 17aastase Mattias Käidiga.   

Juttu tuli nii Inglismaa fännidest teljel klubi - rahvuskoondis, edutust minevikust, tänavustest lootustest kui ka turniiri noormängijatest eesotsas 18aastase Manchester Unitedi imelapse Marcus Rashfordiga, kes hullutas kevadel publikut oma väravatega nii Premier League'is, karikasarjas kui Euroopa liigas. Tagatipuks vajas ta A-koondise debüüdil Austraalai vastu väravaks vaid kolme minutit.

Käit tunnistas, et elab isegi endast napilt aasta jagu vanemale mehele EMil kaasa. "Kohe esimesest ManU mängust melu tema ümber lahti ei läinud, aga kui ta tasapisi hakkas neid väravaid lööma, siis praegu juba Inglismaa fännid loodavad rohkem tema kui Wayne Rooney peale," lausus Käit videointervjuus Õhtulehele.

Vaata Õhtulehe videost lisaks, milline 20 seni väljakul käinud meeskonnast on Käiti enim üllatunud ning kellele ennustab ta tiitlit.