Eesti uudised

Kas Ojasoo libastumine andis poliitikutele võimaluse kättemaksuks etenduste eest? (78)

LISA KOMMENTAAR

nonoh16. juuni 2016, 12:14
Ajakirjandus tegeleb oma tööga - mullitamisega, lollikeste ässitamisega inimese kallale. Käekiri on sama nagu mitu aastate Evelini saaga kestis. Nüüd on vaja uut persooni.
Ja kõik on nõus : naist ei tohi lüüa. Naine võib nõuda omakohtu kehtestamist avalikult: ta orjastab süüdlase pooleks aastaks oma lakeiks.
Õige kohus ongi OMAKOHUS. Alati. Rääkida tuleb "keeles", millest osapooled mõlemad aru saavad.
Milleks kohtuid ja politseid asjasse segada.
Rumal inimene on nagu härg, ei kasvata mõistust, kasvatab ainult liha. Nii öeldakse Indias. See sobib hästi meie meediatöötajate kohta. Pole vaja olla tark, et teha tarka ajakirjandust.
ajakirjanikud Vasli ja Viira16. juuni 2016, 10:38
Vägivald ja ainult libastumine. Kas otsite jälle vägivallale õigustust. Milleks see artikkel jälle. Ka ohver ütles eile, et ärge otsige õigustust. Nulltolerants- vägivallale ja aitab sellest oletamisest.
miks ma ei imesta....16. juuni 2016, 10:28
Enne seda vägivalda ei usu ,kui saan teada ,mis selle põhjustas.Olles ise ka naine ,tean ,et paljud naised, provatseerivad endale kolaka ,mida ma muidugi ei poolda aga see on ka tõsi. Naisi on igasuguseid ja nad ka valetavad ---niisama ikka tappa ei anta.
RM16. juuni 2016, 10:43
Provotseerimine provotseerimiseks, aga isegi KUI seda tehakse, on inimesel valida mitme variandi vahel, kuidas sellele reageerida. Kunagi pole nii, et muud peale kolaka andmise üle ei jää. See on oma valik, kas kõnnid lihtsalt minema või lähed hoopis kallale. Antud kodanik siin valis vägivallatsemise. Ja kui ikka teisele inimesele minnakse lausa käte ja jalgadega kallale, siis milline provotseerimine see pidi olema, et niisugust reaktsiooni õigustada? Sellist konteksti pole olemas, mille puhul oleks vägivald õigustatud. Seega pole vaja siin pingutadagi õigustuse otsimisega.
poolt ja vastu16. juuni 2016, 10:24
Vastupidi Alliku arvamusele, tuleb just naisepeksja kohalt vabastada. Ühe persooni teater on muutunud sektiks, kus juht võib teha mida tahab, see ei ole enam teater. Taolise juhi õpilased ja näitlejad tuleb vabastada. Tugevama natuuriga näitlejad ongi sealt lahkunud, hetkel ei tea me veel selle teatri tegelikku olukorda, kui juht lahkub, sekt laguneb ja me võime tagantjärgi kuulda veelgi õõvastavaid lugusid, mis oli selle nn suure kunsti hind.
naised saunast16. juuni 2016, 10:21
Olevat ka varem Ojasoo alluvate näitlejatega tiiba ripsutanud. Aga Eneliis oli neist kiiresti lahti saanud. Kehv mees, liiderlik ja vägivaldne.
Libastumine ?16. juuni 2016, 10:18
Sellist tegu . libekeelse vägivallatseja naisepeksu hakata kuidagi poliitikaga siduma on lauslollus
No mida16. juuni 2016, 10:18
ei saanud aru et Savisaar kuulub selle kättemaksuhimuliste seltskonda kes riigikogus karistust nõuavad, temal oleks küll põhjust
jep16. juuni 2016, 10:12
Midagi pole parata, ikkagi jääb mulje etendusest. Üks mängib ohvrit, teine pätti ja kogu küla kaagutab.
Ah et 16. juuni 2016, 09:43
naisepeksmine on nüüd lihtsalt libastumine? Mida järgmiseks ajakirjandusest lugeda võib?
Kaksikmoraa?16. juuni 2016, 09:42
Pohlak, Sildmäe, Öövel ja Velliste - ka nendest teame, et vägivaldsed paarisuhtes. Keegi ei tambi neid mutta? Neist esimene sage külaline riigitelevisioonis. Sildmäe hotellide avamistel soojendavad end nii kommunaalpoliitikud, poliitbroilerid kui ka president. Keegi ei tauni, mõista hukka ja ei kiljata?
Kaksikmoraal või lihtsalt järjekordne kampaania.
16. juuni 2016, 11:36
kui naine armastab meest, kõik tööd teeb ära ta eest .. Kui naisel on suhtumine - peksab, siis järelikult armastab - ei ole midagi teha. Kõik naised nii ei arva, ja kui peksa saavad, kutsuvad politsei.
Nüüd võid õhata - miks ta küll Ojasood ei armasta!
noh, siililegi selge16. juuni 2016, 09:35
et reformarid kasutasid ära võimaluse Ojasoole ära teha Ühtse Eesti eest, nende väiklus ja madalus pandi ju korralikult paika
kuigi ma pole Savika pooldaja peab siiski ütlema, et Savikas oskab sellistest asjadest üle olla, asi on ikka selles ülimenukas Suurkogus
kuigi Allik ajab mõnikord vihale, tuleb talle järjekordselt sirge selgroo eest au anda
aga NIMEKIRI ?! see oleks väga paljuütlev, sama paljuütlev kui Ilvese presidendi kampaania aegu ilmunud nimekiri - paljugi sai minevikus selgemaks( et ka sina Brutus olid omal ajal... kop-kop-kop)
Asendamatuid inimesi16. juuni 2016, 09:28
teadupärast ei ole. Ja ei kao see NO teater ka kuhugi. kui Ojasoo ei jätka. Vaimseid inimesi on Eestis piisavalt. Inetu tegu on tehtud ja selle tagajärgedega tuleb leppida.
Ja16. juuni 2016, 09:22
Kes see oli lopuks siis kes peksa sai?
ants16. juuni 2016, 11:37
Ma 16. juuni 2016, 09:16
ei oska Ojasoo kohta öelda ei head,ega ka halba,sest ei tunne teda.Seda aga oskan kindlalt öelda,et on olemas naisi,kes oskavad suurepäraselt inimesi vihale,et mitte öelda raevu ajada ja ise sealjuures arvavad,et on puutumatud.Kui naine leiab endal õiguse olevat näiteks meest lüüa,siis arvestagu võimalusega,et saab samamoodi kolakat nagu meeski.See viimane repliik ei puutu antud juhtumisse,kuid selliseid leidub piisavalt.Ei pea vägivalda lahenduseks ja taunin seda,kuid siin on ka naistel koht mõtlemiseks!
16. juuni 2016, 11:26
võrdõiguste volinik on kõnelenud, Naisel on õigus meest lüüa ja siis on mehel õigus naist lüüa ja siis võib naine meest lüüa jne jne. Et siis naisterahvas oleks politsei kutsumise asemel pidanud Ojasoole pasunasse panema? Aga too jooksis ju minema!
kohutav16. juuni 2016, 08:53
Kohutav,milliseid seebikaid meil toodetakse "Kättemaksu kontor",Viimane võmm",Pilvede all,"Saladused",Padjad" jne.Tundub et kui midagi muud teha ei osata,siis minnakse näitlejaks.Lööming,tapmine ,taga ajamine ,magatamine ,musitamine,lollitamine jne.,ime siis ,et harimatu sõltlasest rahvas sama teeb.Kõik murduvad ükskord kes varem,kes hiljem kultuuri ja meelelahutuse kaas mõjutusel.See on koht ,kus riigil võimalik raha kokku hoida. Võimalik ,et kõik on süsteemi enda poolt loodud teemad ,et olulistest küsimustest rahvast eema hoida.Pidu,tants ja trall suvehooaeg on selleks,et rahva taskuid tühjendada.
jeh16. juuni 2016, 09:34
küsimus pole mitte selles, miks sellist saasta toodetakse, vaid küsimus on, millised ajud on nendel, kes saasta vaatavad. Mulle aitab juba pealkirjast, et telekat mitte avada.
16. juuni 2016, 10:19
Tubli, tubli, kel veel sellised ajud kui sul!
Löpetage juba16. juuni 2016, 10:26
Kas riigikogu enda käitumine on alati ühiskonnas eeskujuks,norme kujundav ja ühiskonna arengut juhtiv? Köigepealt vaadaku peeglisse,kas nad ise on seda.Kas te ei pea oma tegude eest rahva vastu kah vastutama ameti kaotamisega,sest teie jätkamine annab ühiskonnale väga vale signaali.Teie oma möte ühisavaldusest.Igaüks meist saab kirjutada pika nimekirja teie tegematajätmistest kui ka valedest otsustest. Sadam, lennuk,energia körbeväljad, kreekale kingitud raha rollo,jne. Miks te aga ei tee oma rahva heaks midagi? Madal miniumpalk, 300 eurised pensid, laste koolilöunad, eriarstide pikad järjekorrad,jne. Vastus: oma rahva jaoks raha ei ole, mujale on, lausa sadades miljonites tuulde viskamiseks. Nüüd see nöiajaht Tiit Ojasoo vastu? Kas 10 allakirjutanu silmakirjalik soov pildile pääseda ja Ojasooga arveid öiendada? Magus tasu lavalt nende pihta tulnud alanduste eest :Ühtse Eesti Suurkogu, surnud Jänese pildid ,Savisaare muusikal? Tahate omaenese probleeme peita Ojasoo materdamise taha.Jah,inimene libastus,eksis.Kellega pole seda juhtunud? Juhtkonnalt sai 6kuulise karistuse. Ohver andestas,tahab oma eluga edasi minna,pole kunagi tahtnud,et lugu avalikkuse ette tuleb.Austage ta otsust,löpetage juba. Mida veel,riigikogu? Senini on meil kombeks üks karistus korraga!!! Teie aga tahate andeka näitejuhi löplikult mutta trampida, minema ajada hävitada. Pole inimest, pole probleemi. Jah, on öige, vägivald ei ole tolereeritav . Aga nii lihtne on hukka möista, palju raskem on möista . Riigikogulased , palun teie vastust minu sellele pöördumisele ka ajakirjanduse veergudel .Vastake kogu rahvale, millal te hakkate tegelema oma rahva valupunktidega ? Millal läheb üks tööaasta üks üks ühele pensiaastaga vöi enne suretate köik pensionärid välja ? Kuidas nad peavad elama300 eurise pensiga.Vöi teeme kohe vahetust,meie pensid teile ,teie palgad meile.Ootame vastust,selleks me teid sinna valisime,et hoolitseksite oma rahva heaolu eest .
nemesis16. juuni 2016, 08:52
Kõik loomad on võrdsed, aga osa loomi on võrdsemad
16. juuni 2016, 08:40
Pigem oli tegu kuuseisu ja planeetide asetusega,mis viis õõvastavate tagajärgedeni.
16. juuni 2016, 08:38
Pigem oli tegu kuuseisu ja planeetide asetusega,mis viis õõvastavate tagajärgedeni.
to pigem16. juuni 2016, 08:50
Pigem on tegu karma kättemaksuga, nagu laarigi puhul
Eestimaa on andekaid lavastajadid ja näitlejaid täis16. juuni 2016, 08:33
Vägivallale ei ole õigustust, ärge siis otsige seda.
16. juuni 2016, 08:40
Kle,andekad on hõivatud,aga keegi peab No-s ka töö ära tegema.
sina mine p....sse16. juuni 2016, 09:16
Kus sa vägivalda nägid?
Ojasood materdab kôige enam meedia, kes asjal jääda ei lase 16. juuni 2016, 08:32
Vaid klikihimus iga päev uue artikli treivad.
jee16. juuni 2016, 09:01
materdab. Peabki materdama. ei tea küll tausta, aga ei tunne ka isiklikult ühtki meest, kes naisele kallale läheks. Füüsilise vägivalla vastu end kaitsta, ok, aga pikali lüüa naine ja siis veel jätkata? Andke, andeks, mis mees see on?
Teater16. juuni 2016, 08:30
on olnud läbi aegade, nagu südametunnistus, kaugelt üle poliitikute ja poliitika. Kui Ojasoo jätkab, on see märk mandumisest ja ebaeetika õitsengust. Poliitikud on ebaausad, aga teatrit ei saa juhtida mees, kes peksab jalgadega(!!) teist inimest, liiatigi veel naist. Pealegi ülemus paksis alluvat, mis lisab veelgi värvi.
president16. juuni 2016, 08:38
andis ojasoole valgetähe ja niisugused hoiavad kokku
mõtlik16. juuni 2016, 08:29
Oli see nüüd siis libastumine või äkki hoopis isiku olemuse avalikuks tulek (?)
16. juuni 2016, 08:54
Pigem ikka see viimane. Kelle loomusele on vägivald vastunäidustatud, see sellisel moel ei libastugi. Ükskõik, mis olukord on. Isegi KUI kedagi üritatakse millekski provotseerida, on sel inimesel endal ikka võimalus valida, kuidas reageerida. Alati on valikuvariant olemas, et kas kõndida lihtsalt minema või hoopis minna kallale. Inimene valib vastavalt oma olemusele.
Bumerang16. juuni 2016, 08:27
Pigem on selle juhtumi puhul teemaks see, et Ojasoo ja tema teater on eelnevatel aegadel meediat oma tööriistana kasutanud. Nüüd see tuleb lihtsalt tagasi.
Scaramanga16. juuni 2016, 08:19
Reformierakonda ei kritiseeri eestis mitte üks kunstiinimene !
libastumine?16. juuni 2016, 08:11
mis ajast on tahtlikult kuriteo toimepanemine libastumine? Huvitaval moel pisendatakse Ojasoo tegu ja veel aetakse ohvri kaela ka. Sain peksa - küll sa oled ise ikka süüdi ka. Ojasoo juhtum tõi esile meie ühiskonna mädapaise - naist võibki lüüa, küllap ta ise provotseeris ja mis löömine see ka oli - paar korda jalaga.
cobalt16. juuni 2016, 08:43
Kui see konflikt tegeikkuses ikka aset leidis siis lööja ei löönud seda müstilist mrs Nemot mitte sellepärast, et tal oli vaja naist lüüa vaid ikka mingil ohvri provotseeritud põhjusel. Kui ohver oleks meessoost olnud, oleks see sama konflikt ikkagi aset leidnud. Miks ei tooda ära konflikti põhjust? Ükski täiskasvanud ei hakka niisama teist täiskasvanut peksma. Selleni viib alati mingi räme põhjus.
mjah16. juuni 2016, 10:17
vaevalt oleks kui mees oleks vähemalt sama suur olnud. Jas Ojasoo ka mehe oleks voodisse vedanud?
see juhtum tõi välja, et vägivald saab olla 16. juuni 2016, 09:23
ja kõigest valetatakse. Poliitiline näidispoomine, kus promoti olematut vägivalda, et näidata rahvale "võitlust vägivalla" vastu muinasjuttu.
Loogiline tänapäeval16. juuni 2016, 09:49
Ühel araabiamaal vägistati hollandlanna ja ... mõisteti seal süüdi abielurikkumises! Ka siin komistas naine, ilmselgelt tahtlikult, mehe rusika otsa.
hale16. juuni 2016, 08:02
Kurb, et naised, kes peksa saavad, võtavad oma tunnistuse tagasi, milleks siis üldse politseid oma kaebusega koormata.
16. juuni 2016, 07:54
Täitsa loll pealkiri, ütleksin
täna16. juuni 2016, 07:54
on autorollo protsessi pidulik lõpetamine....ojasoo teema sobib siia nagu jalg maaslamaja näkku.
Oraakel16. juuni 2016, 10:22
Vaatasin kah, et mitte üheski portaalis pole seda mainitet. Seega, tõdeme jälle, suured pätid, väikesed pätid retoorikat!
Kas mõni rollotaja läheb kinnimajja ka17. juuni 2016, 07:56
koos kanditud raha tagastamisega?
No ei16. juuni 2016, 07:53
Käte ja jalgadega noore naise peksmine,on omaette kaalukategooria ja poliitikute võimalik vimm ei suuda seda suppi enam grammigi soolasemaks teha.
mats maalt16. juuni 2016, 07:43
kahtleb juba mõnda aega et Ojasoo näidispoomise taga on poliitiline tellimus.Sarnaneb väga sellega kuidas peale valimisi EKREt asuti meedias materdama.Ojasoo on oma karistuse saanud,osapooled leppinud,asi peaks nagu lõpetatud olema? Aga ei-ikka hoitakse teemat üleval,et saaks mehe ametist kah lahti kangutada
vaadake, kes olid avalduse taga16. juuni 2016, 08:10
seega puudutas NO just neid tegelasi, seega siis tõtt !
käsi hoiab/peseb/toidab kätt16. juuni 2016, 08:23
Ühtlasi näitab too näidispoomine ka seda, kui tugevalt on meedia seotud poliitikutega, et nad seda juba ammu surnud teemat ikka sellise jõuga endiselt esiuudise tasemele suruvad.
Ôhtuleht on täiesti vôimeline seda,iseseisvalt tegema16. juuni 2016, 08:34
Selleks, et teenda klikke ja selle pealt reklaamiga raha.
see sinu EKRE on värdjate kamp ja tuleks ahju ajada16. juuni 2016, 09:19
Ojasoo asi on haisvate poliitikute kättemaks.
Selline jutt näitab, et sa ise oled17. juuni 2016, 07:57
see, kelleks EKREt nimetad!
naine16. juuni 2016, 07:38
kogu selle klaperjahi juures mis meedias kaib ,hakkab mind huvitama ,mis oli kogu selle peksmise ajend,lihtsalt Ojasoo laks tanaval kallale ja kukkus peksma,mis teda ajendas sellisele teole,avalikustage see,ehk siis hakatasse paremini moistma .Praegu jutt kaib ainult Ojasoost ,aga teine osapool ei taha ju midagi kuulda sellest.Milles asi.
mull16. juuni 2016, 08:44
Mull lõhkeb kui see avaldataks. Seda aga tugevam pool ei soovi mingi hinna eest.
sotside põhimõte16. juuni 2016, 07:35
kui oled ikka andekas, siis kaksikmoraal on igati lubatud. See põhimõte ei kehti muidugi EKRE kohta..Neid peab ründama mistahes põhjusel, ja armutult.
sry16. juuni 2016, 07:56
miinus läks kogemata
16. juuni 2016, 07:58
mis see ekre siia puutub? ojasoo on ekrest või? ja vaher on sots?
ma ei saa aru. äkki selgitad.
Mida see16. juuni 2016, 08:00
EKRE siia Ojasoo loosse puutub? Mis kompleksid teil, ekrelased, on? Iga teema all vinguda. Ega kui rahvas ikka ei toeta, siis olete eelkõige ise süüdi. KE ka materdatakse, aga näe, toetus aina tõuseb.
EKRE on ühiskonna värdjas16. juuni 2016, 09:27
EKRE on haisev ühiskonna saasr, räpasus,väögivald, pervertsus
Ohoh - nii läbi on17. juuni 2016, 07:59
no16. juuni 2016, 07:33
hakkab ammendama see teema
mees metsast16. juuni 2016, 08:44
Seda oodataksegi, et kõik jälle kinni mätsida.
naistepeks - LIBASTUMINE16. juuni 2016, 07:28
16. juuni 2016, 07:21
vastik on see, kuidas peksmisest püütakse teha mingi poliitiline mäng.
unustage ära, kes keda lõi. võtke asja lihtalt faktina, mees peksis naise tänaval läbi. kas mees peab saama karistatud või mitte? siin ei puutu asjasse, et üks on teatrijuht ja teine alluv vms. asi on teos iseenesest.
ja ma arvan, et näitlejanna kahetseb, et süüdistuse tagasi võttis. sest nagu ma aru sain, eesmärgiks oli asi avalikkuse eest kinni mätsida. aga kuna asi nagunii avalik, siis... oleks see mees pidanud saama ausa krimikaristuse.
mees metsast16. juuni 2016, 07:11
Ei teadnudki, et füüsiline vägivald teise inimese vastu on lihtlabane libastumine!?
Riigiametnike16. juuni 2016, 07:33
arvates ongi perevägivald " libastumine ". Kui sina " mees metsast " oma " eidele metsast " ihunuhtlust annad on see kriminaalkuritegu. Eks " turul naised sosistavad " kui palju on tegelikult riigiametnike seas vägivaldseid mehi ja naisi. Mis avalikkuse ette hakkab imbuma see mätsitakse kiiresti kinni või tehakse ohvrist hoopis kohtus süüdlane.
suhteline16. juuni 2016, 07:56
kui naine annab mehele vastu kõrvu, kas see on füüsiline vägivald?
Või haarab käest, et kinni hoida, kui teine seab end minekule?
mees metsast16. juuni 2016, 08:46
Vägivald ei saa olla suhteline - see kas on või ei ole.
aga vaimne vägivald16. juuni 2016, 09:35
inimesed tajuvad seda ju erinevalt
nb16. juuni 2016, 09:41
Vägivald tekitab vägivalda.
Me ei tea, kas enne ei saanud Ojasoo näiteks kõrvakiilu. Mis muidugi ei õigusta tema poolset löömist.
Küsimus selles, kas näiteks vastu löömine on vägivald sõna otseses mõttes.
Näiteks enda kaitse situatsioonis.
eilne stseen16. juuni 2016, 10:01
Istusin eile ühes kesklinna bussipeatuses ja vaatasin, kuidas üks vahem härra ja pigem keskealine naisterahvas jooksid bussi peale. Läksid sisse ja tulid mõne hetke pärast tirinal välja tagasi ja seisid tükk aega vastakuti. Mees küsis naiselt järjepidevalt, miks te lööte mind nagu võõrast siga. Teie vormis! Buss lahkus ja nende üsna üksluine keskustelu jätkus samasoodu. Kumbki ei lahkunud. Mis edasi sai, ma ei tea, sest minu buss tuli.
no16. juuni 2016, 10:19
asi on ju kaamerasse võetud.
aeg16. juuni 2016, 09:02
eesti elu kisub rappa-moraaalitus, kõlblusetus , valelikkus, jõhkrus, vägivaldsus, võimu- ja rahaahnus, selle nimel pugemine, kintsukaapimine ja ärapanemine teistele-sigastejaid ülistatakse , lauldakse kiidulaule. Praeguse presidendi käitumine on kõike muud kui aus. Uued Kadriorgu tahtjad- ei mingit autunnet ega enesekriitikat.
Ojasoo juhtum on ehe näide jultumusest, mitmeplageliusest superegoismist. Teatrites on vist ahistamine ja psühhoterror tolereeritav ? Osaline on asjas ka naine, keda jõhkralt koheldi. See ei õigusta küll vägivalda . Väga paljud "mehed" , ka naised ongi loomult vägivaldsed, superegoism ja kõikelubatavus on alatusele vundamendiks.
Ojasoo sai peale naisepeksu veel aumärgi!!! Loomult ikka tõhk ja variser.
kui loll võib olla inimene, kes seda kirjutab?16. juuni 2016, 09:30
mingit jõhkrat vägivalda pole olnud! Näidispoomine, poliittsirkus!
Näidispoomist ka pole16. juuni 2016, 09:42
Teatraa lise näidispoos ordenite eesti, arvates, et tema võib. Kunsti nimel on seal kõike tehtud, ka lippu tagumikku topitud. Naisepekski tegelt kunst, kui seda kunstnik teeb. 50 + halli varjundit.
16. juuni 2016, 10:25
mitte nii loll kui sina.