Euroliiga MVP Nando de Colo.Foto: AFP / Scanpix
Korvpall
16. juuni 2016, 11:36

Ühisliiga parimad CSKA ja Unics säilitavad tuumiku eesotsas De Colo ja Langfordiga

Korvpalli VTB Ühisliigas finaali jõudnud ning vastavalt esimese ja teise koha saanud Moskva CSKA ja Kaasani Unics sõlmivad põhitegijatega järjest uusi lepinguid, andes selget märku soovist tuumik säilitada.

Mõlemad mängivad järgmisel hooajal teatavasti ka Euroliigas. CSKA tegi otsa lahti veel Ühisliiga finaalseeria ajal, kinnistades peatreener Dimitris Itoudise ka kolmeks järgmiseks aastaks. Nüüd on riburada jõudnud järg mängijate kätte - tähtsaimana saadi eile samuti kolmeks aastaks NBA mõtteid mõlgutanud prantslasest Euroliiga MVP Nando De Colo allkiri.

Täna anti teada 2+1 lepingust Vitali Fridzoniga, üleeile sellest, et veel vähemalt aasta jätkab Euroliiga finaalmängu kangelane, kapten Viktor Hrjapa.

Käed rüpes ei istu ka Unics, kes teatas äsja kõrgele hüppava eesliinimehe Latavious Williamsi jätkamisest. Eelmisel nädalal saadi aga tähtsaimad allkirjad - veel kaks aastat jätkavad tiimis peatreener Jevgeni Pašutin ning rünnakuliidrid Keith Langford ja Quino Colom. Lisaks Williamsile uuendati üheks aastaks kontraht kreeklase Kostas Kaimakoglouga.

Euroliigas kolmanda koha saanud Krasnodari Lokomotiv-Kuban aga suutis uuendada lepingut peatreener Georgios Bartzokasega, ehkki tollele pidasid jahti paljud teisedki klubid.