Alan ShearerFoto: ADRIAN DENNIS
Jalgpalli EMi uudised
17. juuni 2016, 17:12

Alan Shearer: Vardy ja Sturridge peavad Slovakkia vastu alustama

Endine Inglismaa jalgpallikoondise ründaja Alan Shearer analüüsis eilset Inglismaa - Walesi kohtumist, mille tema kodumaa Jamie Vardy ning Daniel Sturridge'i väravatest 2:1 võitis ning leidis, et nimetatud mehed peavad alagrupiturniiri viimases mängus Slovakkia vastu algkoosseisu kuuluma.

"Arvan, et Roy Hodgson paneb esmaspäeval Slovakkia vastu Jamie Vardy ja Daniel Sturridge'i. Ta peab!" kommenteeris Shearer BBC vahendusel. 

"See ole Harry Kane'i turniiri lõpp ja tal on endiselt koondises suur roll, aga näinuna, millist mõju avaldasid Vardy ja Sturridge pingilt sekkunutena, ei näe ma tal viimase alagrupimängu põhikoosseisus kohta. 

Roy peab leidma süsteemi, kus oleks koht nii Vardyl kui ka Sturridge'l, aga nad ei pea mõlemad mängima tipuründaja koha peal. Sturridge venitas meie mängu Walesi vastu aeg-ajalt laiaks, tuli madalamale palli hankima kui ka küsis vabasse tsooni palli. Nagu tolles väravaolukorras.

Tal oli põhimõtteliselt vaba roll, mille ülesanne oli toetada Vardyt ning korraldada ka ise midagi maagilist. Tema võiduvärav oli briljantne sooritus, mida tahaksin ka Slovakkia vastu temalt näha."