Rein Taaramäe.Foto: Facebook / Rein Taaramäe
Jalgrattasport
21. juuni 2016, 14:47

Rein Taaramäe: rahulolu on maksimaalne, kolme nädalaga kolm võitu!

Äsja Sloveenia velotuuri võitnud Rein Taaramäe võttis oma Facebooki küljel viimase aja tegemised kokku, tõdedes: rahulolu maksimaalne, kolme nädalaga kolm võitu!

"Nagu pärast Girolt saabumist ütlesin, et olen näljane, soovin hetkevormi realiseerida ja lükkan puhkuse edasi, siis nii ka sai tehtud. Alati ei lähe kõik plaanitult seega seekord on rahulolu maksimaalne, kolme nädalaga kolm võitu.

Sloveenia tuur on muidugi Sloveenia tuur, WorldTouri tasemest oli asi kaugel, kuid kõrgseltskonnas, kus tuleb võidelda tiimidega nagu Orica, Sky jt pole võitude saavutamine kunagi lihtne. Proffide komme on öelda: täna on asi nii viimase mimmimeetri peal, et iga võit loeb.

Ärme hakka spekuleerima ja panema mind kuhugile suurtuuride esikümnesse ega ootama, et homme võidan Froome'i või Nibalit, seda ei juhtu. Siiski valmistun juba praegu Vueltaks, et seal oma parim anda. Selleks olen roninud jälle elama 2000 meetri peale, Austria Alpidesse Obergurgli külla.

Esimesel nädalal laen rohkem värskes õhus akusid ja järgnevad kaks nädalat kruvin treeningumahtusid. Intensiivsusega hoian tagasi, sest punases jõuan kihutada veel Poola velotuuril, San Sebastieni klassikul. Pärast Poolat tuleb 10 päeva mägilaagrit, OM grupisõidus, Arctic Race Norras. Kogu see karusell peaks hoo sisse lükkama, et Vuelatal siis jälle heas hoos olla.

Aitäh fantastilistele sõpradele ja fännidele, kes sel unustamatul kolmel nädalal vaimujõudu ja õnnitlusi saatsid!" kirjutas Taaramäe.