Kaido KaabermaFoto: LAURA OKS
Vehklemine
25. juuni 2016, 20:21

Võiduka epeenaiskonna peatreener Kaido Kaaberma: tüdrukute ees müts maha (6)

Laupäeva õhtul krooniti Eesti epeenaiskond Euroopa meistriks, kui finaalis alistati Prantsusmaa. Peatreener Kaido Kaaberma oli pärast võitu kõigi esitusega väga rahul ning jagas ohtralt kiidusõnu. 

"Individuaalvõistlus läks nihu, aga täna tuli võit. Kõik tüdrukud tegid hästi," rääkis Kaaberma Õhtulehele. "Mitte keegi ei andnud järgi. Loomulikult tulid vead sisse, kuid me kõik teeme vigu. 

Tüdrukute ees müts maha. Nad tõesti vehklesid hästi," jagas Kaaberma kiidusõnu koondisesse kuulunud Irina Embrichile, Erika Kirpule, Julia Beljajevale ja Kristina Kuusele. 

Kaaberma tõdes, et enne olümpiamänge tuleb veel vaeva näha. "Üle kuu aja on veel Rioni minna ning kõik pole 100 protsenti valmis. Probleeme on siin ja seal ning tuleb kõvasti teha tööd." 

Irina Embrichile oli tänane medal tiitlivõistlustelt kümnes. Kogemusi on tal kuhjaga ning ka peatreener usaldas teda täielikult. "Irina viimased matšid olid super. Mul polnud kahtlustki ja ta närv pidas 100 protsenti vastu. 

Ta võttis matšide keskel hoogu maha, kui talle tundus, et ei läinud. Pean kiitma ka teisi tüdrukuid samamoodi - kõik olid väga tublid."