Indrek VaheojaFoto: TEET MALSROOS
Spordivaria
28. juuni 2016, 14:07

JALKA EM-i KIHLVEDU: Indrek Vaheojal on Enrique Iglesiase särk juba olemas!

Eesti tippmuusikud Kristel Aaslaid, Genka ja Indrek Vaheoja sõlmisid jalgpalli Euroopa meistrivõistluste eel lustaka kihlveo, mille kaotamise tõttu tuleb Aaslaiul hakata teetööliseks. Vaheoja šansid kaotusest pääseda on aga napid.

Kaotuse korral peab Vaheoja kandma suve lõpuni Enrique Iglesiase pildiga T-särki. Kui aga Genka peaks kaotama, peab ta lubaduse kohaselt kirjutama Alari Kivisaarele räpiloo.

Kristel panustas Hispaaniale, Genka Prantsusmaale ja Vaheoja Saksamaale. Kui mehed püsivad veel mängus, siis Kristeli jaoks on kihlvedu läbi ning multitalendil tuleb nüüd lubadust täita.

Kui Genka ja Vaheoja kihlveo tulemust prognoosida, siis hetkeseisuga peaks pigem Vaheoja juba Enrique särki triikima hakkama, kuna OlyBeti analüütikute arvutustel tuleb umbes 80% tõenäosusega see tal siiski selga ajada! Õnneks kinnitas Vaheoja kihlveo sõlmimisel, et särk on tal juba hangitud.

Hea uudis ootab aga nii Eesti hip-hopi kui ka Prantsusmaa koondise fänne. Kuna Genka panustas just Prantsusmaa võidule ning turniiri peremeeste võitu prognoositi algusest peale, siis tõenäoliselt saab räppar Alari Kivisaarele 100 000 laigi loo ära teha! Kolm aastat tagasi lubas Sky Plusi raadiohääl Alari Kivisaar hakata lauljaks, kui stuudios tehtud pilt kogub 100 000 laiki. Kahe päevaga oli number koos, ent fännid pole oodatud lugu seni kuulda saanud. Kui Genka kihlveo võidab, loob see ka omamoodi pretsedendi, sest seni pole Sky Plus kordagi Eesti räppi eetrisse lasknud.