Video: Tiina Kõrtsini
Meistrite liiga
28. juuni 2016, 22:05

ÕHTULEHE VIDEO | Flora kapten Gert Kams: 2:0 edu pole tänapäeva jalkas mugav seis

Valitsev Eesti jalgpallimeister FC Flora alustas Meistrite liiga 1. eelringi Gibraltari tšempioni Lincoln Red Impsi vastu 2:1 võiduga. Kahe väravasööduga hiilanud kapten Gert Kams ei leidnud, et meestel tekkis 2:0 eduseisul mugavustunnet.

"Mehed võitlesid ja tahtsid mängida. Nagu oleme näinud, siis 2:0 edu pole tänapäeva jalkas mugav seis, vaid libe. Lüüakse üks tagasi, siis on juba meil ebamugavam,“ sõnas Kams mängujärgsel pressikonverentsil.

"Tuleb kaitseliinis asjad üle vaadata, kuidas see värav löödi. Arvan, et see on hea, et järgmisel nädalal on kõik meie enda kätes, sest lähme sinna eduseisud. Teeme nädala jagu tööd, analüüsime, kus vigu tegime ja usun, et oleme valmis endast jälle 100-110% andma.“

Kamsi sõnul on raske Red Impsi mõne Eesti liiga konkurendiga võrrelda. "Vastasmeeskonnas on palju Gibraltari koondise mängijaid. Seda oli kohati näha, et nad on palju rahvusvahelisi mänge mänginud," lausus Kams. "Nad teadsid, millal tempot maha võtta, millal triblada, millal surve alt välja tulla. Arvan, et see on tubli meeskond."

Kas euromängule on vaimselt raskem favoriidina tulla? "Tuleb endale teadvustada, et iga mängus on vaja endast 100% või rohkemgi anda. Olen noortele meestele seda tihti öelnud. Järsku oled sa natuke vanem mees ja võid kahetseda, et pole kõikides mängudes endast kõike andnud.“