Mälestusküünal. Pilt on illustratiivne.Foto: ANNI ÕNNELEID
Kõmu
29. juuni 2016, 09:33

Mehele otsa sõitnud masina kiirus oli vähemalt 112 km/h!

TRAGÖÖDIA! NBA drafti avavaliku nõbu sõideti surnuks, kurjategija põgenes

Eesti aja järgi eelmise reede varahommikul maailma tugevaima korvpalliliiga NBA noormängijate valikus ehk draft'is esimesena valitud Ben Simmons kaotas paar päeva pärast rõõmusõnumit lähedase sugulase.

Nimelt on Simmonsi pereliikmed ja 19aastane austraallane ka ise avaldanud, et 26. juuni varahommikul suri korvpalluri nõbu Zachary, kes oli Benist kaks aastat vanem.

Teed ületanud Zacharyle sõitis USAs New Jersey osariigis Hobokeni linnas otsa auto ning Simmons suri saadud vigastustesse. Kurjategija põgenes sündmuskohalt ning viimaste teadete kohaselt pole teda veel leitud, kuid politsei otsib Zachary tapnud autojuhile kuuluvat linnamaasturit, millega roim toime pandi. Väidetavalt oli masina kiirus üle 112 km/h.

Ben Simmonsi valis draft'i esimese mängijana Philadelphia 76ers. 208 cm pikkune ääremängija on väga mitmekülgne pallur, kes viskas möödunud ülikoolihooajal keskmiselt 19,2 punkti, võttis 11,8 lauapalli, jagas 4,8 korvisöötu ja tegi kaks vaheltlõiget. Universaalsuse tõttu on Simmonsit võrreldud Cleveland Cavaliersi NBA tiitlini vedanud LeBron Jamesiga.