Nick Young.Foto: Gary A. Vasquez
Kõmu
1. juuli 2016, 14:28

Übervolüümika ahtriga popstaar jättis NBA mängija maha, sest too tegi oma eksi jälle rasedaks? (1)

Juuni lõpus korvpalliliigas NBA mängivast Nick Youngist lahku läinud lauljatar Iggy Azalea avalikustas, et sai mehe arvukatest afääridest teada tänu turvakaameratele.

Los Angeles Lakersis leiba teeniv Young ja Austraaliast pärit räppar olid koos ligikaudu kolm aastat ning mullu paar ka kihlus, kuid Youngi truudusetus tegi mehele karuteene ning Azalea jättis mängija maha.

"Jätsin Nicki maha, sest sain tänu meie majas olnud turvakaameratele teada, et ta on minu eemalolekul toonud koju teisi naisi," viitas Azalea sotsiaalmeedias, et tal on Youngi truudusetusest videotõendeid. "Tunnen, et ma ei tea seda inimest, keda nii pikalt armastasin."

Iggy Azalea. Foto: Twitter

USA väljaanne Life and Style kirjutab, et Azalea jättis Youngi maha, kuna korvpallur rasestas oma endise tüdruksõbra Keonna Greeni. Väidetavalt on naine juba neljandat kuud rase. Greeniga on Youngil juba nelja-aastane poeg. Azalea ütles aga, et temal pole lapseootusest aimugi ning ei tea, kas see on tõsi.

Youngi ja Azalea suhe ähvardas kokku kukkuda juba mullu märtsis, kui samuti Lakersis mängiv D'Angelo Russell filmis video, kus Young tunnistas, et on lauljatari petnud.

Nick Young. Foto: Gary A. Vasquez
Nick Young ja Iggy Azalea. Foto: Christopher Polk