Bacary SagnaFoto: FRANCK FIFE
Jalgpalli EMi uudised
1. juuli 2016, 20:11

Prantsusmaa koondise kaitsja: inglased said kõrvakiilu! (2)

Prantsusmaa koondise kaitsja Bacary Sagna rääkis kodumeeskonna EMi veerandfinaalkohtumise eel, et Inglismaa konkurentsist välja lülitanud Island tegi väga head tööd. 

"See oli šokk tervele riigile. Paljud ootasid, et veerandfinaal tuleb Prantsusmaa ja Inglismaa vahel. Inglased said kõrvakiilu. Nad kritiseerivad oma mängijaid liiga palju. Loodan, et nad saavad uue treeneri, kes üritab nende pingeid paremini maandada," selgitas Sagna.

"Arvasin, et Inglismaa võidab, sest neil on noor paljude andekatega mängijatega meeskond. Teisalt olin Islandi võidu üle päris rõõmus, sest nad mängisid tõesti hästi. Nad andsid Inglismaale õppetunni ja neil on õigus olla seal, kus nad on!"

Sagna tõdes, et Islandi 2:1 võit õpetas ka neile, et väikeriiki ei tohi alahinnata. Ometi pole prantslastel plaanigi koduväljakul alla vanduda.

"Me kindlasti ei alahinda neid, kuid kuulume ise Euroopa paremikku, oleme favoriidid ja oleme kodus. Meil on staatus. Kui näeme oma mängijaid fännitsoonides värava üle rõõmustamas, soojendab see meie südameid. Me ei saa fänne alt vedada! Ma ei mõtle kaotusele. Ma ei kavatse minna varakult puhkama. Ma tahan minna lõpuni!"

Island ja Prantsusmaa kohtuvad EMi veerandfinaalis pühapäeval Eesti aja järgi kell 22.