Jalgpalli EMi galeriid

GALERII | Wales tegi Islandit või Belgia Inglismaad? Wales kirjutas uue peatüki jalgpalliajalukku! (9)

LISA KOMMENTAAR

liane2. juuli 2016, 15:31
Selline Islandi või Walesi moodi võitmine on väga sallimatu . Praeguse elu taustal.
Aga on hea piltlik näide, milleks alahinnatud väiksed on võimelised - olla suurtst võimekamad nii spordi kui kultuuri alal.
Lobo2. juuli 2016, 10:12
Kui keegi on panustanud ennustusmängus et finaalis oleksid Wales ja Island siis saaks ta paugupealt rikkaks,juhul kui panus pole ainult 1 €.
5B2. juuli 2016, 08:03
Kaks ilmakuulsat isehakanud jalgpalli eksperti - Säärits ja see vana Tiisler - pakkusid siis Euroopa meistriks kas Inglismaad, Hispaaniat või Belgiat!!! Ei tea, kas teeb inimesed riigitelevisioonis töötamine uimasteks või ongi need inimesed ülimalt spordivõhikud. Üldiselt jäävad nende teadmised alla keskmise fänni tedmiste taseme ja reportaaži oskus veelgi madalamale. Elatakse lihtsalt familaarselt kaasa oma lemmikule just kui oleks neil paar õlli sees. Muide kuulates Tiisleri reportaaži, jääb mulje, et inimene arvab, et TV vaatajal just kui pilti ei olegi. Miks peab kogu aeg rääkima kes palli saab või lööb. Ja siis veel see labane "uulitsapoiste" žargoon, mis on eelkõige omane harimatule inimesele!!!! Puudub igasugune sisuline arusaam sellest mängust ja siit ka olematu taktika ja strateegia tundmine! Õnneks pakub Saksa rahvusringhääling märksa sisukamaid ülekandeid! Soovitan kõigile soojalt, kaasaarvatud ka Tiislerile, näeb ja kuuleb siis, kuidas need "asjad" tegelikult käivad!
to 5B2. juuli 2016, 09:24
rahune maha :DD kui nii tark oled, siis mine räägi nendega silmast silma, teiseks Tiisler on oma ala proff, aga sina anonüpümne kommija
oh heldene aeg2. juuli 2016, 14:09
tiisler on täpselt samasugune "proff" kui kõik teisedki etv laia profiiliga spordiajakirjanikud, kes teavad kõigist aladest kõike :)
Ilmselge et em i 2. juuli 2016, 07:29
Võidab wales või island.
2. juuli 2016, 08:37
ma kardan, et wales portugaalist jagu ei saa. aga loodame.
eukommentaaria2. juuli 2016, 00:30
ega see ei ole omieti seotud rahvusliku vaimuga ,eriti väik,erahvuste vaimuga, kus, sa nüüd, alati on seotud ikka treenigutega ja harjutamistega, eks suurkoondistel ei jagunud piisavalt vahendeid näit .märgade jahutusrättide või igale profile 3 erimassööri palkamiseks (Ronaldo) seetõttu nii tugevad mansad kaotasidki, sest vastased olid varustatud üliohtliku relvaga nagu rahvustunne ja väikerahvuse ellujäämise vaim
2. juuli 2016, 08:38
suured on nii ennast täis, neil on aiult raha oluline. üks tiitel ees või taga, ei muuda midagi. ju pole auhinnafond piisavalt motiveeriv.