Spordiblogi

Merili Luuk | EM, millesarnast varem pole nähtud! (7)

LISA KOMMENTAAR

erik17. juuli 2016, 09:07
Poolale tuli viis kulda ja kõik oma jõududega. See on Euroopa. Kui Poolat veel US relvadega turgutada oleks tegemist riigiga kellele tõsiselt loota. Viletsa relvastusega Poola pani üksinda Hitlerile ja Stalinile vastu kuu aega kui samas Prantsusmaa alistus 14 ja poole päevaga kust britid pagesid peitu kanali taha ja kust ka praegu Euroopale sääri näitavad.
see pole veel midagi12. juuli 2016, 07:42
mis siis saab kui türgi saab EL liikmeks ?
A.H.11. juuli 2016, 22:12
Ja nii saigi EMist AM. Ha-ha-ha-ha-ha-ha-haa
Sportlane11. juuli 2016, 09:32
Nii mina kui ka kogu minu perekond arvame samamoodi nagu Fostigi - see on absurd. Kogu sellele mult-kultile vaatamata peaks eurooplastelegi jääma üks võistlus, kus nad saavad omavahel võistelda. Tingimuseks võiks olla, et sportlane on Euroopas sündinud ja üles kasvanud. See, mida Türgi teeb on täielik jama. Samas kohtab sarnast pilti - küll väiksemal kujul - ka juba mitmete teiste riikide juures, olgu selleks siis Norrat esindav sisserännanud sprinter või mitmed Saksamaa kergejõustilased, kel Saksa keele ja kultuuriga pole sünnipärases mõttes mingit pistmist. Tõsi, Portugali, Prantsusmaa ja Hollandi puhul võib veel sellest aru saada, kui sisserännanud sportlased on pärit asumaadest: räägivad sama keelt ning neil on ka kultuuriliselt mingigi side emamaaga.
sellises euroopas11. juuli 2016, 07:50
tahavad edumeelsed inimesed elada
yll11. juuli 2016, 08:51
edu eduks aga see on teiste afriklaste suhtes ülekohtune.tassime siis kõik parimad sealt siia ja selgitame parima euroopa aafiklase välja.EM ON SURNUD .SELLEL POLE MÕTET.
Sellest tulenevalt on ka valged kergeraksust taandumas, aga jalka on pimestavalt (tumestavalt) "ilus".11. juuli 2016, 10:43
Taheti Euroopasse ja oh imet, saime ka Aafrika, araablased jne. Oo sport, sa oled "rahu"?