Jalgpalli EMi uudised

Cristiano Ronaldo jäädvustas end igaveseks jalgpallimaailma suurimate tšempionite sekka (5)

LISA KOMMENTAAR

Mofo13. juuli 2016, 00:35
Jah jäädvustas, oli Portugali liider pikka aega, sai lõpuks ka EM tiitli - AGA ta ei ole nii suur kui päris suured. Zidane, Brasiilia Ronaldo jpt on otsustanud finaalmänge. Kogu austusest Ronaldo vastu, ei ole ta minuteada üheski võidetud finaalis olnud see, kes mängu otsustab.
Tuletagem meelde Zidane MM finaale - tema oli see, kes seal võitis ja ka kaotas - CR7 on selles arvestuses teise ešeloni jalgpalli suurimaid tšempioneid, kahtlemata ajalukku minev aga mitte kõige kõrgemal tasemel.
Fänn12. juuli 2016, 17:35
Ma loen ja imestan ,et on olemas nii eestlaste kui muude seas lolle. Portugal võitis just seetõttu,et Ronaldo mängu alguses jäi välja. Teised said maängida,ei pidanud seda isekat rikast jne.. meest taluma. Olen kindel Ronaldo isetegemisega poleks Portugal võitnud. Olgem ausad see turris kukk ei arvestanud kellegagi ja nüüd said maksvusele teiste ja andekate jalgpallurite anded. Kui tahate vastu vaielda,kirjutage. Mina ei pea Ronaldot,kui ilueedit nagu oli Becham tippjaljgpallurirks. Ta on reklaami asjapulk. Veelkord Portugali tiitel on kõike muud kui Ronaldo oma ,vaadake tagasi. Seliine mees ei saa oll SITT.
CR7 on elav legend12. juuli 2016, 13:42
Peab olema tõsiselt kade ja pime ning jalgpallis asjatundmatu, kui selle mehe andekust, võimeid ja saavutusi ei näe. Sinu isiklik ebasümpaatia tema pühendumuse ja temperamentse emotsionaalsuse suunas ei muuda tõika, et ta on maailma parim jalgpallur juba 12 aastat. Ja kui nüüd argpüksid prantslased, kes olid ise ka kindlad, et koos Ronaldoga nad kindlasti EM ei võida, teda lõplikult ei sandistanud, siis me kuuleme temast veelgi.
cr712. juuli 2016, 10:46
Võibolla sulle tõesti ;) kade ahv selline..
aff12. juuli 2016, 09:47
kui ta millegagi meelde jääb siis pigem tujutsemise ja nutunäoga!