Jalgpalli EMi uudised

1998. aasta maailmameister: Prantsusmaa kaotas Ronaldo vigastuse tõttu (6)

LISA KOMMENTAAR

doktor victor14. juuli 2016, 16:57
Npoleks pidanud siis Ronaldot niipalju hakkima, omad vitsad peksavad.
vaataja12. juuli 2016, 14:26
Ausalt öeldes ei olnud ma kummagi fänn,ühes liialt palju ,,pigisid,, ja teises ennast nats üles upitanud Ronaldo. See Ronaldole 1:0 ärategemine-vigastamine andis mulle poolehoiu Portugalile ja mõttes ütlesin- nüüd Ronaldot pole,näidake,et suudate ka ilma temata võita ja vähemalt Ronaldo vigastusevalu vähendada! Ja nad suutsidki,tublid poisid!
äärmiselt ilmselge12. juuli 2016, 13:19
Ronaldoga koos oleks Portugalil rohkem väravaid olnud,sellest said need argpükslikud ahvid ka aru, ega nad ilmaasjata kahe mehega vastaste ohtlikuimat mängijat vigaseks ei läinud tegema.
Misasja12. juuli 2016, 13:14
Ronaldo oleks hoopis rohkem värvavaid löönud kui temata oleks löödud, aga mis sellest enam ma ei saa aru, Portugal on võitnud, keegi peab ju ka teisest jääma nagu prantsusmaa, niiet, mina olen ja jään alati Portugali ja Ronaldo fänniks ja tahan, et nad kõik mängud võidaksid!!
väga õige jutt12. juuli 2016, 11:35
Oleks Ronaldo olnud mängus, oleks ta kamandanud seda ja teist ja oleks häirinud kõike tugevalt aga ilma Ronaldota saadi löpuks mängima hakata ja prantsusmaa kaotas. Olen väga veendunud, Rondaldoga oleks portugal kindlalt kaotanud.
Mõtlesin samamoodi12. juuli 2016, 11:30
prantslased teadsid, et Portugali ründemäng on Ronaldole üles ehitatud ja kui ta välja kukkus oli nende kontsept veidi segamini. Pealegi said portu poisid aru, et kui mäng nüüd luhta läheb, siis ei saa Ronaldo päris õigusega kõigi nimel pisaraid valada, kui ta kaasa ei mänginud.