Blogid

Kellele on vaja, et Riigikogu komisjonide protokollid tuleb hävitada? (38)

LISA KOMMENTAAR

kuhu16. juuli 2016, 01:15
kodanik14. juuli 2016, 22:26
kellele seda riigikogu ennast vaja peaks olema, pätikari
lespi13. juuli 2016, 21:02
katrin on alati olnud väga sex naine , ma tahan et ta saab AK diktoriks
kellel on vaja13. juuli 2016, 15:23
varjata omari jaoks annetatud raha käekäiku. miks on lennupilet ostmata? just selle jaoks ju raha korjatigi. omaril on viisa olemas, õppetöö algusaeg on teada.
ega raha ometi tuuri pole pandud?
kahjurõõm13. juuli 2016, 00:58
tallinna tv-s "suvemiks". intervjuu veet manoga.
katsi leivaandjad pole lasknud ennast kuuuurijast mõjutada.
MILLEKS?12. juuli 2016, 22:12
MIKS Katrin Lustile neid protokolle nii hädasti vaja on...? Kas selleks, et mujal kusagil ei ole urgitseda...? Või pole Katrinil vetsu paberit....?
Brahma Kumaris12. juuli 2016, 18:28
Las lust haugub, riigikogu toimetab ikka omasoodu edasi.
Lembit12. juuli 2016, 21:46
Lust on ikka tubli küll,näeb, mis toimub.
Miamaia13. juuli 2016, 18:15
Väga tubli, et uurib.
13. juuli 2016, 22:45
Rohkem inimesi võiks igasugustele möödalaskmistele tähelepanu osutada ning mitte muutuda teiste tallalakkujateks.
Kaltsakatele muidugi oravakaltsakatele12. juuli 2016, 16:43
Kalju Kindel12. juuli 2016, 16:20
Seda on vaja eesti rahvale , sest siis nad saaksid teada kui hirmsasti ikka saadikud tööd rabavad ja hakkaksid allkirju koguma riigikogulaste koheseks palgatõusuks. Riigikogulane aga on väga kokkuhoidlik natuur ja temale palgatõus kuidagi ei meeldiks.
Klik12. juuli 2016, 15:46
soovib oma mahinatsioone varjata.
kasulik12. juuli 2016, 15:42
kindlasti reformikatele.See kamp juba teab mida ette võtta,et oma nahka päästa.Kõigesuuremad vusserdajad ja lubajad,kes oma sõnu söövad,küll hakkavad ka ükskord söödud välja oksendama ja see saab suht valulik olema.
Mitte12. juuli 2016, 15:56
ainult : kõik täna valitsuses olevad kartellierakonnad on huvitatud oma valede, vassimiste, jokitamiste ja lauspopulismi peitmises. Pärast hea öelda, et see puu, mille otsas nad kükitasid, ei kasvanud paugu kõlades isegi samas metsas.
Mitte-le12. juuli 2016, 16:06
mitte kõik,sest paljud olid ka selle vastu.
korrektsus on mõnede jaoks sügelev allergia 13. juuli 2016, 08:03
_Riigikogu protokollid ja seletuskirjad peaksid siiski olema minu meelest ülikorrektsed, avalikud ja kajastama tegelikke arutelusid._
.
Nii nagu üleval, nii ka all. Eeskuju on ju alati nakkav. Eriti kui see on selleks, et hämada.
Näiteks eile küsisin KÜ esimehelt, et kogusid küll 2 kuud tagasi uste taga allkirju, kasutades selleks elanike usaldust, lubades kõik tagantjärgi korda vormistada. Aga kus on siiani teadetetahvlil KÜ protokoll koosoleku otsuste kohta, mille juurde need allkirjad käivad? Infotahvlilt vaatab aastaid vastu vaid alasti tühjus, kuhu ilmub vahetevahel ruudulisel paberil mõni "kassikadumise kuulutus"...
Mis korrektsust sa Lust taga ajad, kui teatud enamuse sisemine haritus on allapoole arvestatavat piire. Isegi seda ei märgata et ametkonnale esitatud KÜ dokumentide hulgas on täiesti võõra maja võõra korteri renoveerimisplaan. Kõik on nagu pudru ja kapsad. Ühepajatoit.
Minul näiteks kaob momentaalselt usaldus selliste tegelaste vastu, kui ma taban neid hämamiselt.
Al12. juuli 2016, 15:38
Riigikogus on 101 erinevate erakondade sibi kelle sõna ei maksa mitte sentigi.Ei oska kuidagi teisit nimetada inimesi kellel puudub oma arvamus või siis julgus välja öelda oma arvamust.
lõpeta ommeti !12. juuli 2016, 16:23
Vaata kui riigikogus arutatakse riigikogulase palgatõusu , siis on nendel kõigil vaid üks ja ka kindel arvamus ja ka julgus seda välja õelda.
..................14. juuli 2016, 09:24
Miks ometi Riigikogu ei võta vastu liikmete vähendamist,sest tahavad jälle järgmistel valimistel sooja koha peale istuda ?Väike vabariik aga ministreid on palju.Kõigile poliitikutele tuleb kohta leida ja leitakse.Minule on see vastik,et poliitikud kamandavad meid ja teevad mis neile meeldib. Tehku tööd ja vaadaku kas saavad tõelise tööga hakkama.
AntsV12. juuli 2016, 15:11
Kati, lugu on Sul õige ja lausa peab seda rahvaga jagama. Aga üks suur viga on mõttes seletuskirja kohta. Seaduse tegelik mõte ei saa ja ei tohi olla seletuskirjas !!! Seadus peab olema üheselt arusaadav ja selge mõttega. et seaduse täitjad saaksid ka aru, millest jutt, mis on keelatud ja mis lubatud. Meie rehvormikommunistlikud seadused on aga täiesti vastupidised. Sellest ka seltsimees lastepalitu ütlus rolloplika kohtuasja kommenteerides - seadust tuleb tõlgendada eesmärgipäraselt. Ja et see nii saaks jätkuda ning rehvormikommunistid ikka võimul püsida ilma kohtulike karistusteta, tehaksegi seadused sellised nagu nad meil praegu on. Ja loomulikult on vaja kõik "tegijateni" viivad jäljed hävitada.
12. juuli 2016, 15:39
Olgu kuidas on, aga see on ok. et nendel poliitbroileritel vesi ahjus on ja pe..e-alune lausa keeb....ükskord ometi!
kurr12. juuli 2016, 14:41
lust oli tükk aega silmist kadunud. lootsin lihtsameelselt, et ehk sõitis Indiasse omari ära tooma.
vahepeal kogus hoopis kõvasti kuulsust katsi äripartner ants punning, kellega koos nad omari jaoks raha kogusid. raha on koos, aga omaril lennupiletit pole. ta on ähvardanud, et hakkab jala tulema.
midagi nii rõvedat ja nii suures koguses nagu on punningu-remiuse kommentaarid tema autoklaasi kakkilöömise artikli juures pole ma enne kohanud. lustil on ikka hea maitse äripartnerite valimisel!
lustil on komme sõbruneda eriti võika sõnakasutusega tegelastega. kunagi reklaamis ta siin joodikust-narkomaanist välismaale putkanud kokka.
tibla12. juuli 2016, 14:37
dokumente, fakte tahavad hävitada tavaliselt vargad,pätid need kes midagi kardavad,mõrtsukad ,valetajad jne. reformierakondlased sobivad siia seega täiesti koos KAPO-ga,sest see jõuk ka kogu aeg vassib,valetab
lugeja12. juuli 2016, 14:17
See ju loomulik,eks hiljem selgub ikka kogulaste poolt tehtud apsakaid ja siis on kõik ,,kadunud,, ja ei saa rahvas siis neid milleski süüdistada!! Vähemalt nii targad need kogulased on,et teavad kuidas ennast hiljem kaitsta!
Mis sa, Kats, arvad?12. juuli 2016, 14:10
Kui me läheksime, sinuga kahekesi, Toompeale piketeerima? Ennem aga kirjutaksid bogis üleskutse, et osavõtt vabatahtlik ja tasuta? Usun, et abilisi tuleb kokku rohkem kui EKRE kutsungi peale. Sest EKRE, va kõva võitleja, ei kutsu ju üldse.
eelnevale12. juuli 2016, 15:46
andke oma tahtest Ekrele märku ja tulemid tulevad.Seni kuni rahvas ei ole ärganud ei saa ka Ekre üksinda väga palju korda saata.Tulge ja astume koos välja,mis iganes see ka poleks.Ekret süüdistada on paraku mõtetu,sest kui miitinguid korraldatakse siis kõiki tulijaid pole,tegelikult pole karta midagi,pigem sellest võidavad kõik.
Aha, et kutsuksin EKRE?12. juuli 2016, 17:17
No mida tölplus! Mida see EKRE siis rahva valitud kohtadel Riigikogus konutab kui ei saa rahva eest tegudega seistud? Muidu kireb, mis hirmus, teeks ka kisaga võrdselt. To eelnevale! Sinagi vist selline, et kättpidi tirides ka perset maast lahti ei saa. Kats! Jääb ära! Sellistega mina küll sõtta ei kipu.
eelnevale12. juuli 2016, 19:09
mina olen küll oma perse alati kohale vedanud aga paistab,et sina seda ei tee.Sellisel juhul palun ära kirjuta nii üleolevalt,kui ei tea midagi.Olen käinud ja käin ka edaspidi,kuna tunnen,et olen konservatiivne ja soovin eestlust.
Siis teegi oma EKRE-le selgeks,12. juuli 2016, 19:52
et kui nad tahavad rahva poolehoidu, rääkigu asjast. Näiteks, mis takistaks neil tagasiulatuvalt muuta 1999.a. Pensioniseadus vanaks seaduseks tagasi? Et kehtiks jälle tööaasta pensioniaastaga üks ühele. Usu, rahvas jookseks tormi nende järel. Aga pole EKRE targem ühestki erakonnast Eestis. Kõik, eranditult kõik, buffivad. Muide, mina olen ennast meeleavaldusele vedanud kaugemalt kui 400 km. Ja seda neli korda. Enam ei viitsi, sest ei usalda perset maas kinni hoidvat rahvast.
eelneva-le12. juuli 2016, 22:00
kui oled käinud nagu väidad siis peaksid ka teama milles point on.Ja kuna meedias me ei avalda kõike,peaksid ka oskama ridadevahelt lugeda,seda enam kui oled viibinud kohapeal.Kahtlen sinu jutus sügavalt.Teeme siis kõik koos allkirjade kogumised millega me rahul pole.Paljutki on meie endite teha,kui osa võtame aktiivselt ja ühiselt.Kuus meest riigikogus ei saavuta hetkel veel kõike aga pidurit on pandud küllaga,nii mõnigi seadus on vastu taevast lastud.Ühineme kõik ja te näete,et on võimalik moodustada uus valitsus ja alles siis saab hakata vigasid parandama-ikka üksmeelselt.
Nagu sa näed,13. juuli 2016, 07:41
pole tõesti käputäiest kohalkäijatest tolku. Sest suurem osa rahvast on ajupestud töllid. Mäletad arstide streigi üritust? Rahvale aeti arstidest vihast plära. Rahvas haaras kinni ja sõimas arste ahneteks. Laineid lööb see, kes jaksab rohkem ja keerulisemalt lubada. Laote küll miinuseid Pensioniseaduse muutmisest. Aga elage pensionieani, kui muidu aru ei saa, et senise süsteemiga jääte pensionirahast ilma. Jah, sina väidad samuti, et käid meelt avaldamas. Aga fakt on, et pole rahvast, kes kaugemale näeks. Neid huvitab verevalamine. Saaks ükskõik, keda peksta. Mina elan ära, olen juba selles eas. Pension välja teenitud. Aga ütlen ausalt: Sellise, pelgalt internetis kisamisega, ei võida rahvas mitte niipea elatustaseme tõusu. Mina ei viitsi loodritega võidu joosta. Sa ehk noorem, pane takka, ehk teedki midagi ära. Mul on tunne, et kui pole 25.a. jooksul märkimisväärset tulemust tahetud saavutada, ei saada edaspidigi. Loen neid kommentaare ja mõtlen: Kuhu see sassis rahvas tormab? Ennem kui tormad, mõtle, kuhu poole? Rahvas on meelega omavahel tülli aetud. Tülis ja segast karja on hea valitseda.
Veel 22:00-le!13. juuli 2016, 07:50
Kui Ansip lubas viie rikkama hulka viia, kargas rahvas kohe taha. Miks ei või teie EKRE lubada Pensioniseaduse muutust? Ja mitte ainult lubada. Tõestage, kuidas see tehtav on. Tehtav aga see on, lihtsamast lihtsam. Täna paljad hüüdlaused ei müü. Mina küll õnge ei lähe. Olgu teil kasvõi üks koht Riigikogus, olete minust ikka valitsusele lähemal. Kes siis veel kõvemat häält peaks tegema kui riigikogulane? Kes mind teie kõnepulti, tõest rääkima laseb? Et valituks saada, kuuleme kõva häält küll. Riigikogus võidakse teid ju eirata. Aga tooge rahvale fakte ja te näete, mida suure rahvamassiga teha võib. Siiani on kõik Riigikogus tasakaalus. Otseselt kedagi ei murta. Rahvale aetakse vaid pada. Minusugust, vana kala, enam lubadustega ära ei osta.
ätt.13. juuli 2016, 15:51
Enamus Eestlasi onngi ajupestud töllid keda võid hirmutada millega tahes !
arvan, et12. juuli 2016, 13:52
Andres12. juuli 2016, 13:37
Lustil igatpidi õigus. Isegi "poliitilist vastutust" (mis niikuinii on sõnakõlks) ei paista kusagilt, rääkimata tegelikust vastutusest.
Kuuuurija12. juuli 2016, 13:30
Priit Sibul nägi kodulinnal mitte riski vaid võimalust. Asukoht kaubateel on olnud läbi aegade ikka kasuks, seega mida ägedam kauplemine, seda kasulikum. Valga linn ju sellest piirituseveost üksnes võidab, sest sealsed elanikud saavad alkoveoga rikkamaks, rikkam rahvas aga jaksab rohkem osta, tahab kõrgemat palka ja selle pealt laekub ka rohkem makse.
mnjah mnjah12. juuli 2016, 12:59
Kui puu käis olin paugu otsas .