Jalgpalli EMi päevik

KÜSIDA VÕIB KÕIKE | Järvela vastused vol 11: sümboolne koosseis, järgmine Euroopa meister ja kas Portugal vääris võitu? (9)

LISA KOMMENTAAR

teadja.14. juuli 2016, 10:40
Miinumum arv väravaid, millega saab tiitlit voita on 4. Uue systeemi järgi.
..12. juuli 2016, 15:48
Mu arust ikka suht vale öelda, et Leo ei saa samale pulgale koondisetasandil tõusta.. Sest #ARG ja #POR vahe ei ole üldse nii meeletu. Jah, ründetasandil on vahe nimedes meeletu, aga kaitseliine võib võrdseteks pidada ja väravavaht Portugalil tõenäoliselt isegi parem.. See, et Leo on kahjuks finaalides kaotajarolli jäänud, ei ole põhjuseks öelda, et ta jääb alla koondiserindel. Kui Leo jutt retirement'ist osutub loodetavasti emotsioonipuhanguks ja ta peaks 2018 jõudma MMil finaali ja ka võitma, siis on ta kindlasti vähemalt samal pulgal, kui mitte rohkem. MMi tase on ka kõrgem kui EMil, mis aga muidugi ei vähenda Portugali saavutust, mis on üüratult vägev. Lihtsalt Ott, natuke liigne Ronaldo eufooria mulle tundub. 😉
hmm12. juuli 2016, 16:51
Mina küll nõus ei ole väitega, et MM tase on kõrgem kui EMil. MMil on alatasa pärast palju meeskondi, kes EMil ei suudaks konkurentsi pakkuda, aga samas kõik EMile pääsenud meeskonnad saaksid ilusasti ka MMil hakkama.
..13. juuli 2016, 10:38
Kahtlen selles tõsiselt, et nii Põhja-Iirimaa, Island, Iirimaa, Albaania ja veel mõned MMil hakkama saaksid. Jah, alagrupis vb suudaksid Aasia või Okeaania tiimide vastu punkte saada, või kehvemate Aafrika satside vastu, aga play-offi tõenäoliselt asja pole, sest nii Lõuna-Ameerika satsid, Aafrika paremik kui ka Euroopa paremik võtavad edasipääsu kohad ära. Aga no eks maailm elabki tänu erinevatele arvamustele.
no vot12. juuli 2016, 15:05
Ise oleks tahtnud sümboolses koosseisus näha ka Lallanat kes jäi mulle väga hästi silma oma töökuse ja võimaluste loomisega. Inglismaa oleks ehk isegi kaugemale jõudnud kui Lallana viimane mäng vigastatud poleks olnud.
Teadja.12. juuli 2016, 14:48
Turniiri parim kuulutati välja küll ja selleks sai Griezmann. Avaldati suhteliselt hilja, kuid UEFA kodulehel isegi artikkel olemas.
Ott Järvela12. juuli 2016, 14:54
Aitäh, muutsin ka oma vastust!
Olavi12. juuli 2016, 14:54