Brendan Rodgers säramas Glasgow Celticu fännide ees. Eile õhtul mehe näol sellist naeratust polnud.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
13. juuli 2016, 09:34

TOHOH! Flora alistanud Gibraltari meister pures ka maailmakuulsat Celticut! Rodgers: paanikaks põhjust pole

Eesti jalgpallimeistri FC Flora tee tänavuses Meistrite liigas sai otsa juba esimeses eelringis, kui kahe mängu kokkuvõttes jäädi Gibraltari klubile Lincoln Red Imps alla 2:3. Eesti klubi ei jäänud kivinukil vutti taguvatele gibraltarlastele aga ainsaks skalbiks.

Nimelt algasid eile mängud teises eelringis ning seal võõrustas Red Imps Šotimaa jalgpalli au ja uhkust, 1967. aastal Euroopa parimaks vutiklubiks pärjatud Glasgow Celticut. Ja Gibraltari klubi võitis!

Kohtumise ainsa värava lõi 48. minutil Lee Casciaro ja Celticu värskel peatreeneril Brendan Rodgersil jäi üle vaid käsi laiutada. "Domineerisime mängu ja meil oli ka piisavalt võimalusi skoor avada, aga vahetevahel lihtsalt ongi sellised matšid, kus piisab ühest pikast pallist, õnnelikust põrkest ja ründaja ongi väravavahiga silmitsi," tõdes inglane.

Et Gibraltari klubi suudaks teises mänguski oma värava puutumatuna hoida ja Euroopa vutiilma tõeliselt šokeerida, Rodgers aga ei usu. "Paanikaks pole põhjust," rõhutas endine Liverpooli peatreener Šoti klubi kodulehel. "Meie eesmärk on edasi pääseda ja nägin siin kohtumises piisavalt klassi, et see teises matšis õnnestuks.

Minu sõnum fännidele on: säilitage rahu! Meil on hea punt pallureid, kes näevad kõvasti vaeva ja vajavad nädala pärast teie toetust, et me loodetavasti ülesandega hakkama saaksime."