Jalgpalli EMi uudised

Jalgpalli EMi halvim peatreener sai sule sappa! (4)

LISA KOMMENTAAR

Mofo18. juuli 2016, 21:16
No EMi halvim treener oli ikka Venemaa oma - meeskonnas paistis käärima (kaptenipaela lugu) ja tulemust polnud ka nagu ollagi. Belgia sai ikkagi grupist edasi, see et neid tugevaks peetakse on pigem haip, ei ole ju mingit reaalset tulemust nad veel teinud et kõrget kohta oodata.
Muff18. juuli 2016, 12:44
Edetabelite koostamisel ei arvestata sõprusmänge, sest need on jäetud puhtalt treenerite jaoks katsetamiste kohaks. Samuti ei luba paljud klubid oma olulisi mängijaid sõpruskohtumistele, ehk siis nende mängude tulemused ei ole adekvaatsed tegelikku seisu hindama.
partizan17. juuli 2016, 03:28
Ott, kas vähe kallutatud uudisnupp pole? Näiteks Ungari koht - see, et lõpus 4st 3 tulevad on halb näitaja? See, et Itaaliale kaotati näitab mida? Itaalia mängis suurepärase turniiri, kuid kahjuks langes penaltidega. Rootsi vastu, kui ma ei eksi ( pole kindel) piisas Belgiale ka viigist, kuid said võidu. See, et Walesile kaotati on jalgpalli võlu - alati ei võida favoriidid.
Erla16. juuli 2016, 11:41
Belgia on favoriit vaid paberil. Edetabeli hea seis ei vasta tegelikkusele, sest seal arves ka sõprus- ja valikmängud, mitte vaid finaalturniirid. Belgia peaks olema tegelikult edetabelis kümnes.