Ragnar - viikinginimi!Foto: Vida Press
Jalgpall
20. juuli 2016, 10:18

TWITTERIMÖLL | Viikingijumalad käisid vulkaanis lõõgastuvale Klavanile edu soovimas

Kuigi paljud Liverpooli jalgpalliklubi fännid ei teadnud enne sel nädalal ilmsiks tulnud uudist, et Ragnar Klavan on liitumas nende meelismeeskonnaga, eestlasest midagi, oldi siiski elevil. Keskkaitsja viikinginimest loeti välja, et kui Klavan jalgpallurina platsil tegusid teha ei suuda, raiub ta vastastel vähemalt pea otsast.

Kui mõned Klavani kohta käivad raudmehe kommentaarid on kaheldava väärtusega ("Ta näeb välja nagu oleks tal vähemalt üks svastikatätoveering."), siis Twitteri kasutaja The 4th Official on tänast päeva alustanud sotsiaalmeedias märksõna #KlavanFacts algatamisega. Siin paar näidet:

"Ragnar Klavani kalendris järgneb 31. märtsile 2. aprill. Sest keegi ei tee Ragnar Klavanit tolaks!"

"Juhtivad puhastusained väidavad, et tapavad 99,9 protsenti bakteritest. Ragnar Klavan tapab ülejäänud 0,1 protsenti!"

"Pärast rasket nädalavahetust käib Ragnar Klavan saunas lõõgastumas. Sauna nimi on Eyjafjallajökull."

"Klavan kandis kandvat rolli Roberti ülestõusus ("Troonide mängu" mäss, kus Eddard Stark, Jon Arryn ja Robert Baratheon kukutasid kuningas Aerys Targaryeni – toim). Ta ei ole enam küll nii osav kirveviibutaja, aga tema kogemused saavad lahingukatlas otsustavaks."

"Ragnar Klavan on Liverpooli juures arstlikul läbivaatusel. Thor ja Heimdall (Põhjala jumalad – toim) hüppasid läbi, et sõbrale edu soovida."