Olümpia

Kreml: CASi otsuse tõttu kannatavad puhtad sportlased (17)

LISA KOMMENTAAR

Pole seisnud25. juuli 2016, 08:56
Eesti president pole küll eesti sportlaste eest seisnud
23. juuli 2016, 18:52
ise vahetasid kuseproove ja pressisid raha välja ja nüüd kaitsevad süütuid,väga õilis nendest muidugi,süda tilgub verd!
pontius22. juuli 2016, 06:24
muidugi on kahju ausatest sportlastest, aga kui riiklikult tehakse sobi, siis on paras ! ( vahetatakse uriini proove ) eriti putinile, kes kindlasti oli asjaga kursis !
Tegelikult...22. juuli 2016, 01:00
...on asi masendavalt lihtne - kui sportlane on tarvitanud dopingut omal initsiatiivil siis kuulub diskvalifitseerimisele seesama sportlane.Kui aga sama sportlane on dopingut tarvitanud koondise koosseisus riiklikult organiseeritud ja mahitatud paratamatusena mille jälgede segamiseks oli isegi riiklik eriteenistus kaasatud siis muidugi kuulub kõrvaldamisele kogu koondis.Otsus oli karm kuid õiglane.Sohitegijatel ja petistel ei tohi olla kohta ausate sportlaste suurel spordipeol.
Inimene21. juuli 2016, 21:18
Kas teil on mõni puhas sportlane? Päriselt?
Qwert21. juuli 2016, 18:33
Kuidagi nagu nõukogude meetodi moodi, kui üks teeb sigadust, siis karistatakse kõiki. Nagu ametnikele omane, süveneda (loe: korralikult tööd teha) ei viitsita sest milleks, papp jookseb ju niikuinii. Teada on, et näiteks Isinbajeva lubas asja kohtusse anda. Milline saab olema lahendus? Öeldakse jah, et olid puhas, kuid karistasime ikkagi kogu koondist. Ikka juhtub. Kui palju valuraha küsib, sest ta ju favoriit omal alal? Saamata jäävad preemiad pluss moraalne kahju. Kas võib nii juhtuda?
21. juuli 2016, 19:17
Qwert,
Puu otsast tulid alles alla või?
Kohus on juba toimunud!
Spordi Arbitraažikohus (CAS) ei rahuldanud Venemaa olümpiakomitee ja Isinbajeva kaebust ning Vene riigi kergejõustiklased jäävad Rio olümpiamängudelt eemale.
Punkt!
Konets!
Ja mis valurahast ja moraalsest kahjust sa siin jahud?
Vene dopingusportlastel ja üldsed vene riigijuhtidel, kes käskisid sportlased dopinguid täis sööta-joota, ei ole moraalihaisugi.
Qwert21. juuli 2016, 19:33
Sa loe CAS-i otsuse originaalteksti kui muidugi suudad, ja kirjuta siis mulle vastuseks. Patuseid on igal pool, kuid mille eest õigeid, nö. puhtaid, sportlasi peab karistama. Sellist asja ei ole juriidikas, et ühe patuse eest karistatakse kõiki. See oli omane Nõukode Liidule ja natslikule-Saksamaale. Isinbajeva on aga juba seda sorti naine, et tema oma jonni ei jäta. Mitte kunagi ei saa venelast alahinnata. Kui alahindad, siis oled kunagi püksata nagu ajalugu on näidanud.
kusti21. juuli 2016, 21:32
Nalja teed? Ega Kremli trollidel seda infot ei avalikustata. Kui siis ainult kui järjekordset fašistide-bandeeralaste-ameerika imperialistide-jne, jne repressiooni venelaste vastu.
jajaa21. juuli 2016, 22:32
'juriidikale
Sul on tavaline vene pasatskite kisa - aga teised teevad kaaaa!
idealist21. juuli 2016, 17:21
Puhtad sportlased kannatavad venemaa poliitilises ladvikus tehtavate otsuste pärast. On see siis nii keeruline lahend noorsportlasele, kes pole kunagi mõistnud venemaa poliitika eripära.
Kui venemaal leidub21. juuli 2016, 16:03
puhtaid sportlasi,siis need kindlasti kannatavad.Aga ehk kannatavad välja,sest tegu on ju õilsa asja eest kannatamisega.Soovitame kannatust.
Nemad ainult valetada oskavadki.21. juuli 2016, 15:43
Muud silmapaistvat ajalugu nende osas ei teagi.
!!!!21. juuli 2016, 15:23
See on alati nii olnud, et mõned lontrused teevad sigadusi, kannatavad aga korralikud inimesed.
Võtame näiteks tolle Krimmi annekteerimisegi. See oli mõningate Kremli politikaanide avantüür, kes unistavad oma kunagise suur deržaava taastamisest. Siis tulid vasuseks aga vastastikused sanktsoonid ning selle tulemus? Kannatavad eelkõige just lihtsad vene inimesed, nende tuleb rihma pingtada. Aga putini lauaseltskond pistab kalamara, austreid ja trühvleid kahe suupoolega edasi nagu ennemgi. Ja rüüpab kalleimaid veine ning konjakeid.
Kahjuks too sm. Peskov seda teemat lihtsalt ei kommentaari.
pensionär21. juuli 2016, 15:16
Enne lõikame, siis mõõdame. Mõistame süüdi ennetavalt.Raskendav asjaolu, et Venemaalt pärit.Metsa raiutakse-laastud lendavad.Mõni on kindlasti süüdi ka. Kristiina määriti paksult kokku-ehk näkkab.Kes peseb-ise peseb kui suudab. Kes kontrollib kontrolli. Süüdlase määrab koalitsioon ja selle hääletoru.Kes mõtleb ise ja teisiti, on loll ja venemeelne. Mina ainult mõtlen teisiti.
21. juuli 2016, 14:37
No aga venelase on ise keeranud käru nendele puhastele sportlastele. Kuidas neid nüüd usaldusväärselt määratleda teha kui kõik testid on olnud manipuleeritavad.
taat21. juuli 2016, 14:26
köik teised syydi aga omad dopingukasutajad mitte,,no on ikka venelasel aju