Messi on varemgi fännidega läbi saanud - Copa America poolfinaalis kallistas ta platsile jooksnud fänniFoto: Bob Levey
Kõmu
21. juuli 2016, 19:23

OOTA SA! Jalgpallifänn otsustas kõhklemata oma iidoliga kohtumiseks tema jahile ujuda! (1)

Mida kõike jalgpallifännid ka ei teeks: üks vahva vutisõber otsustas näiteks Lionel Messile järgi ujuda!

Suli (perekonnanimi teadmata) oli parasjagu Ibiza rannikul jalutamas, kui sai teada, et FC Barcelona superstaar Lionel Messi on oma jahiga temast mööda seilamas. Kõhklemiseks polnud aega: noormees viskas kärmelt oma mobiiltelefoni kilekotti, pistis selle püksitaskusse, hüppas vette ning asus oma iidoli poole ujuma!

Peagi märkas Sulit ka rannavalve ning teatas sellest ka Messile, kes vinnas ligi kilomeetri ujunud vutisõbra hea meelega oma jahile. Seejärel soovis fänn oma lemmikpalluriga pilti teha, kuid mida polnud, oli telefon! 

"Kaotasin telefoni, aga võitsin pildi Messiga. Ta rääkis minuga ning ta ei käitunud nagu superstaar. Ta oli väga armas ja sõbralik, nagu tema perekond. Ta on võrratu!"kiitis fänn, kes lõpuks kasutas pildi tegemiseks Messi enda kaamerat. Pallur pakkus pärast 20 minutilist vestlust Sulile ka küüti tagasi kaldale, kuid noormees otsustas siiski sama teed pidi tagasi minna ning ujuda. 

Õhtul nägi Suli ööklubis möllamas ka Madridi Reali superstaar Ronaldot, kuid temani polnud enam nii ligi võimalik minna. "Ma ei saanud isegi ta kätt suruda. Ta oli igalt poolt turvameestega ümbritsetud. See oli võimatu!"