Kas Andrei Sidorenkovi vasak jalg leiab tänagi Tarmo Neemelo (või kellegi teise) pea?Foto: LAURA OKS
Spordivaria
28. juuli 2016, 22:31

NII SEE JUHTUS | Sport 28.07: Klavan debüteeris, Kalju kaotas napilt (3)

Tänane spordipäev algas Eesti spordisõbra jaoks varahommikul, kui Ragnar Klavan tegi debüüdi Liverpooli särgis. Vahepeal mängitakse Pärnus tennist, kindlasti tuleb olümpia ja dopinguga seotud uudiseid Venemaa poolt ning õhtul vajutab Soomes gaasi põhja Ott Tänak ja läheb Türgis kolmandat euro-sinilindu püüdma Nõmme Kalju jalgpallimeeskond! Olge Õhtulehega!
23:06
SPORDISÕBER

Selle teatega tänase otseblogi ka lõpetame. Ent juba hommikul jätkab Ott Tänak Soomes kihutamist nii, et tasub meiega taas liituda. Seniks aga head ööd!

23:03
JALGPALL
22:31
JALGPALL

ASSA VANA NUGIS! Türklased said 74. minutil oma tahtmise: Tiago Pinto mängis end osavalt Toometi ja Mööli vahelt löögile ning pani postipõrkega Kalju väravavõrgu sahisema.

22:23
JALGPALL

JA TA TULEB! Nelja Euroopa liiga mänguga kolm väravat löönud Tarmo Neemelo laseb Ats Purje puhkama. Kas Karu osutub taas jokkeriks?

22:21

Kalju vahetab: Quintieri välja, Igor Subbotin sisse. Äärepoolkaitsja vs äärepoolkaitsja.

22:19
JALGPALL

Kalju teenib 63. minutil oma kohtumise esimese nurgalöögi, kahjuks istub Tarmo "Karu" Neemelo veel pingil... Seega kornerist asja ei saanud.

22:17
JALGPALL

60 minutit kulunud, ikka 0:0. Mängupilt on laias laastus sama, mis avapoolajal. Osmanlispor surub, kuid tõeliselt ohtlikuks pole Kalju väravale saadud. Ainuke erinevus esimese kolmveerandtunniga on see, et Kalju valdab ka kohati palli. Mitte küll oluliselt, aga pisutki...

22:07


22:01
JALGPALL

Teine poolaeg läks, vahetusi pole!

21:54


21:53
JALGPALL

Muide, Sergei Zenjov ja Gabala viigistasid äsja võõral väljakul 1:1 Prantsusmaa kõrgliiga mulluse 5. koha klubi Lille'iga. Zenjov vahetati puhkama 81. minutil.

See pole teps mitte paha seis, mille pealt kodusele korduskohtumisele vastu minna. Jutt siis Euroopa liiga 3. eelringist.

21:48
JALGPALL

VAHEAAEG! Tablool säravad numbrid 0:0, mis türklaste vaatevinklist kahtlemata nukrad ning pisut ehk ebaõiglasedki, sest nemad oli avapoolajal selgelt palliga parem ja üritavam pool.


Seda tõestab ka statistika: pealelöögid 7 - 0 (Janar Toometi ehk Kalju ainsa löögiürituse blokeeris Osmanlispori kaitse). Lisaks teenis kodumeeskond 3 nurgalööki (Kalju 0) ning eestlased olid sunnitud väljakuperemeeste vastu tegema 9 viga, millest kaks päädisid ka kollase kaardiga (Dmitrijev ja Ugge).

21:44
JALGPALL

Umar proovib 20 meetri pealt, ent napilt mööda. Paar minutit jäänud veel Kaljul vastu pidada, siis tuleb hingetõmbepaus.

21:37
JALGPALL

LATT! Osmanlispori poolkaitsja Umar pääseb karistulöögi järel lähedalt jalaga löögile, kuid Kalju õnneks tabab ta Teleši värava latti. Eks ohtlik olukord oli õhus juba ammu, sest kodumeeskond on saanud juba mitmeid standardolukordi.

21:34
JALGPALL

Osolin ei valeta. Kalju mehed on türklastega väiekstviisi hädas ja aina raiuvad neid vea hinnaga murule - tasuks kaks kollast kaarti: Dmitrijev ja äsja ka keskkaitsja Ugge.

21:33


21:25
JALGPALL

Fototõestus kah, et pallimäng käib:

21:20
JALGPALL

Ligi 20 minutit Ankaras mängitud. Osmanlispor omab kerget initsiatiivi (pealelöögid 3-0, nurgalöögid 1-0), kuid senimaani on Kalju kaitse sitkelt seisnud ja Vitali Teleš oma parimat pole pidanud näitama.

Tõsi, enda rünnak on olnud seni suur ümmargune null, aga nagu abitreener Sergei Terehhov eile Õhtulehele ütles, siis esmatähtis on kaitse ning alles seejäärel vaadatakse, kui palju vastane lubab rünnata.

20:40
JALGPALL

Staadion on valmis!

20:39
Mart Treial

Algkoosseisud! Kalju saadab platsile täpselt sama alg11, mis murdis nädala eest Haifa Maccabi.

Loe rohkem